xcounter
#

ЗСУ знову високоточним ударом накрили рашистів у Новій Каховці: місцеві вже повідомляють результати (відео)

10276
ЗСУ знову високоточним ударом накрили рашистів у Новій Каховці: місцеві вже повідомляють результати (відео)

"Полювання" HIMARS на рашистів продовжується і схоже перейшло на новий етап

Ціллю чергового високоточного удару Збройних Сил України з HIMARS став об'єкт армії РФ у Новій Каховці. У мережі вже з'явилось відео та фото, які дозволяють доволі точно локалізувати місце удару.

Ним став пустир за шлюзом Каховської ГЕС який облюбували рашисти для розміщення військової техніки.

Читайте також: Американський ОПК готується до озброєння України: просить надати лише перелік

На цьому місці з моменту захоплення міста армією РФ, відповідно до розповіді місцевих, там розміщувались та вели вогонь "Гради", потім на ньому розмістились підрозділи протиповітряної оборони. Зокрема саме поблизу шлюзу був розгорнутий "великий радар".

Цікаво, що сама протиповітряна оборона армії РФ вчергове безуспішно намагалась перехопити високоточні ракети HIMARS. Якщо ж інформація щодо знищення саме об'єктів протиповітряної оборони РФ підтвердиться, то скоріш за все це початок до другого етапу використання цих систем, який прогнозував Defense Express раніше.

Він полягає у тому, що після знищення всіх складів та баз зберігання у досяжності HIMARS розпочне "полювання" за засобами ППО, РЕБ та контрбатарейних радарів армії РФ. Такі удари будуть значно менш видовищними, але не менш результативними.

Читайте також: Схоже, що Кадиров вже готується до відокремлення від РФ: детально про прохання розгорнути ППО у Чечні