xcounter
#

ЗСУ натякають рашистам, що скоро матимуть в строю ще більше САУ 2С7 "Піон" (відео)

54561
САУ 2С7 "Піон" Збройних Сил України, ілюстративне фото зразка липня 2021 року
САУ 2С7 "Піон" Збройних Сил України, ілюстративне фото зразка липня 2021 року

Скоро наша армія матиме ще більше "Кракенів", які посилатимуть на голови окупантів ще більше "подарунків" калібру 203 мм

Twitter-профіль Ukraine Weapons Tracker розмістив відео, яке зображає роботу Сил логістики ЗСУ, із наступною приміткою – "ми часто чуємо про начебто потужні запаси озброєнь армії РФ, але забуваємо, що Україна також має значні запаси радянського озброєння".

І якраз під цією підводкою бачимо, як наші бійці розконсервовують та знімають зі зберігання радянські самохідні артустановки 2С7 "Піон", що мають найбільший калібр в нашій артилерії – 203 мм.

Читайте також: ЗСУ впевнено навалюють зі своїх гігантських САУ, поки армія РФ шарахається від розірваних стволів та лізе на бази зберігання

За даними авторів довідника The Military Balance за 2021 рік, Збройні Сили України мали на зберіганні декілька десятків САУ 2С7 "Піон". Тепер такий неочікуваний резерв допоможе посилити вогневу міць крупнокаліберної артилерії ЗСУ.

Судячи за інтенсивністю вогню, який ведуть наші воїни із "Піонів", наша армія має ледь чи не безлімітні (як на нинішні умови) запаси снарядів калібру 203-мм. Ну а тепер, скоро українські боги війни матимуть ще більше "Кракенів", які посилатимуть на голови окупантів ще більше "подарунків" калібру 203 мм.

САУ 2С7 "Піон" Збройних Сил України, березень 2022 року
Читайте також: Видовищні кадри роботи 203-мм САУ 2С7 "Піон": ЗСУ "випускають "Кракенів"