xcounter
#

ЗСУ натякають, що мають ще багато 203-мм снарядів до САУ "Піон" (відео)

43103
2С7 "Піон", ілюстративне фото довоєнних часів
2С7 "Піон", ілюстративне фото довоєнних часів

Наші "боги війни" активно використовують "довгу руку" з дальністю стрільби до 37 км, щоб утилізовувати рашистів

У відкритому доступі з’явилось відео, яке показує бойову роботу наших артилеристів по російським окупантам із САУ "Піон" калібру 203 мм.

Стрільба "Піонів" завжди дає ефектну "картинку". Але тут варто поставити питання інакше – схоже, Збройні Сили України мають ще достатній запас снарядів калібру 203-мм до САУ "Піон". На тлі того, що у нашого війська поволі вичерпуються запаси снарядів інших "радянських" калібрів, наприклад – 152 мм, 122 мм або ж взагалі 100 мм.

Читайте також: 203-мм аргументи від 2С7 "Піон": українські артилеристи показали, як завдають ударів по армії РФ (фото, відео)

Як можемо зауважити за активностями в соцмережах, наші артилеристи регулярно проводять утилізацію орків за допомогою "Піонів". І де Україна бере снаряди для поповнення 203-мм боєкомплекту – питання відкрите. На пострадянському просторі окрім України та РФ є ще одна держава-експлуатант САУ "Піон" - це Грузія, котра однак має лише одну таку артустановку калібру 203-мм.

Нагадаємо, що САУ "Піон" має дальність стрільби до 37 км за умови використання звичайних снарядів, та до 47 км за умови використання активно-реактивних снарядів.

Читайте також: Видовищні кадри роботи 203-мм САУ 2С7 "Піон": ЗСУ "випускають "Кракенів"