xcounter
#

"Засвітилася" нова ціль для "бавовни" ЗСУ: щоб "підсмажити" Т-72 і Т-80 разом з САУ, є цистерни з паливом

3718
Російські Т-80, фото ілюстративне
Російські Т-80, фото ілюстративне

Окупанти везуть зброю в тимчасово окупований Крим

Окупанти продовжують доозброювати своє угрупування в Україні більшою кількістю озброєння та військової техніки. Так, "Крым. Реалии" публікує відео від читачів видання, які помітили ешелон з важкою військовою технікою армії РФ на залізничній станції Тамань, що поблизу Керченського мосту з боку РФ.

Цим ешелоном окупанти везуть в Крим низку різних зразків – від самохідних артилерійських установок (152-мм 2С19 "Мста-С" та 122-мм 2С1 "Гвоздика") до танків (Т-72 та Т-80), БМП, інженерних машин (зокрема ИМР-1 на базі Т-55) та вантажівок.

Читайте також: ЗСУ знищили біля Ізюму російський "інженерний танк" на базі Т-72 (фото)

Загалом на ешелоні можна нарахувати орієнтовно декілька десятків одиниць ворожої техніки. Крім того, у "Крым. Реалии" відзначають, що у складі ешелону також були криті вагони (ймовірно, з боєприпасами) та цистерни з паливом.

Судячи з усього, можна припустити, що цей ешелон з технікою наразі знаходиться десь в тимчасово окупованому Криму або ж вже прямує на тимчасово окупований південь України, щоб посилити розташовані там російські війська, чиї бази ЗСУ регулярно обстрілюють зі своєї високоточної зброї.

Тут же варто зауважити, що ЗСУ вже демонстрували, як вміють знищувати російські ешелони з боєприпасами та технікою, через що окупанти вирішили вдатися до нових методів захисту від HIMARS, використовуючи потужні засоби задимлення.

знищений ешелон рф
Фото ілюстративне

Водночас після ударів ЗСУ по російському аеродрому в тимчасово окупованому Криму можна припустити, що ешелонам там теж може "стати погано" – тим паче якщо місцеві будуть активно фіксувати переміщення цих самих ешелонів.

Читайте також: Окупанти знімають зі зберігання сотні одиниць ОВТ, у тому числі танки Т-62 та Т-80