xcounter
#

Рашисти вирішили сховати свої ешелони зі зброєю від HIMARS, однак провалили "випробування" нового захисту

102393
Рашисти вирішили сховати свої ешелони зі зброєю від HIMARS, однак провалили "випробування" нового захисту

Російська армія вигадує нові способи, як захистити себе від високоточних ракетних систем HIMARS

Після того, як Збройні Сили України з ракетної системи HIMARS розтрощили один з залізничних ешелонів рашистів з технікою та боєприпасами, окупанти вирішили вигадати новий метод, як "захистися" від новітньої зброї.

горить ешелон
Фото ілюстративне

Так, як розповідають у ГУР МОУ, коли рашисти почали розвантажувати ешелон з військовою технікою та боєприпасами, що 31 липня прибув на залізничну станцію "Каланчак", що на Херсонщині, ймовірно з метою маскування та, зокрема, захисту від високоточних ракет HIMARS, окупанти застосували потужні засоби задимлення.

Читайте також: HIMARS розтрощив залізничний ешелон окупантів: 40 вагонів з технікою та БК, десятки загиблих та сотні поранених
Т-62
Окупанти перевозять свої Т-62, фото ілюстративне

Роботи з розвантаження розпочалися о 8 ранку 1 серпня, водночас через майже три з половиною години, близько об 11:20, поблизу ешелону пролунав вибух – що саме це могло бути невідомо, однак, як стверджують у ГУР МОУ, після вибуху ешелон одразу почав рух у напрямку Криму, а особовий склад запанікував і розбігся.

т-80
Російські Т-80 під Москвою, фото ілюстративне

Як варіант джерела вибуху у ГУР МОУ розглядають як необережне поводження з боєприпасами, так і проблеми з використанням піротехніки, яку застосовували для димової завіси.

Читайте також: Партизани пустили під укіс ешелон з боєприпасами для псковських десантників (фото)