xcounter
#

Запустити всі типи баражуючих боєприпасів з однієї платформи: UVision представила багатоканальну ПУ для своїх HERO

1634
З новою ПУ платформи значно підвищать свою ефективність
З новою ПУ платформи значно підвищать свою ефективність

​Нова пускова установка дозволяє військовим найбільш ефективно використовувати баражуючі боєприпаси HERO для виконання тієї чи іншої місії

Ізраїльська оборонна компанія UVision Air Ltd представила нову пускову установку для запуску будь-яких типів власних баражуючих боєприпасів HERO.

Як стверджують у компанії, тепер військові матимуть додаткову оперативну гнучкість, обираючи боєприпас залежно від характеру місії – "від HERO-30 для "хірургічних" атак до HERO-120 для знищення броньованих цілей та аж до HERO-400 для знищення укріплених цілей на дальніх дистанціях".

Читайте також: Пускова установка на 24 баражуючих боєприпаси: КБ "Robotics" представляє нову розробку на "Зброя та Безпека-2021"
Баражуючий боєприпас
Пуск баражуючого боєприпасу HERO з пускової MCL

Нова багатоканальна пускова установка (Multi-Canister Launcher, MCL) надає можливість запускати та керувати боєприпасами з різних платформ, а також вражати цілі на відстані до 75 км.

Uvision HERO баражуючий боєприпас
Нова багатоканальна ПУ може буди адаптована для встановлення на різні платформи

Так, MCL призначена для адаптації під різні типи та розміри платформ – від бронетехніки до різних типів кораблів, пілотованих або ж автономних. Водночас можливість зберігати, транспортувати та запускати бойові системи HERO із завчасно завантаженої герметичної каністри ще більше підвищує боєздатність та забезпечує військовим наявність ефективних ракет, стверджують у UVision.

"Нещодавно компанія UVision отримала контракт на поставку бойового боєприпасу HERO-120 та багатоканальних пускових установок Корпусу морської піхоти США за програмою "Organic Precision Fire Minted" (OPF-M). У рамках цього проєкту MCL будуть встановлені на різних платформах. Ми пишаємося тим, що наша остання розробка незабаром буде використана в цій галузі", – зазначає генеральний директор UVision Джим Трюксель.

Читайте також: Нові можливості на полі бою: UVision Air та Milrem Robotics поєднали наземні та повітряні дрони