xcounter
#

Стали відомі фінансові показники ЛБТЗ та ЛДАРЗ за І півріччя 2020 року

1265
Віце-прем’єр-міністр Олег Уруський на ДП "Львівський бронетанковий завод" / Фото: "Укроборонпром"
Віце-прем’єр-міністр Олег Уруський на ДП "Львівський бронетанковий завод" / Фото: "Укроборонпром"

Фінансові результати діяльності двох львівських підприємств були оприлюднені під час офіційного візиту Віце-прем’єр-міністра Олега Уруського

Зокрема, директор Львівського бронетанкового заводу Віктор Андрощук, повідомив Віце-прем’єр-міністру – Міністру з питань стратегічних галузей промисловості України, що за останні півроку ДП "Львівський бронетанковий завод" отримало прибуток у розмірі 64 мільйони гривень.

Також державне підприємство, що входить до складу ДК "Укроборонпром", реалізувало продукції на суму майже 542 млн грн та виготовило продукції на 204 мільйони гривень. За шість місяців 2020 року ЛБТЗ сплатив до бюджету 29 млн гривень податків, зборів та платежів.

Читайте також: ЛБТЗ передав ЗСУ близько десяти модернізованих танків Т-64 (фото)
ЛБТЗ
Віце-прем’єр-міністр Олег Уруський на ЛБТЗ

Наразі на львівському заводі працює 690 працівників, середня заробітна плата в І півріччі 2020 року складає 16 725,70 грн.

ЛБТЗ
Віце-прем’єр-міністр Олег Уруський на ЛБТЗ

"ЛБТЗ готовий до якісних змін та нарощення виробничих потужностей! Наразі наші конструктори та інженери працюють над освоєнням ремонту нових видів бронетехніки та розробляють варіанти її модернізації. Зокрема, у першому півріччі ми працювали над освоєнням капітального ремонту танка Т-80 – наразі триває дослідження технічного стану", – відзначив директор підприємства.

Дещо скромніші показники в іншого підприємства Концерну – ДП "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод".

ЛДАРЗ
Віце-прем’єр-міністр Олег Уруський на ЛДАРЗ

Так, під час офіційного візиту на завод Віце-прем’єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського, директор ЛДАРЗ Дмитро Матрунчик повідомив, що за півроку 2020 було реалізовано продукції та послуг на 131 млн гривень.

ЛДАРЗ
Віце-прем’єр-міністр Олег Уруський на ЛДАРЗ

За словами очільника заводу, за перші шість місяців ц.р. ЛДАРЗ виплатив 33 млн грн податків та зборів до бюджетів усіх рівнів. Однак про власне прибуток чи збитки підприємства за цей період не повідомлялося.

Читайте також: ДП "Львівський державний авіаційний ремонтний завод" відновило черговий винищувач МіГ-29 для ПС ЗСУ