xcounter
#

Ворожий Ка-52 "вчинив акт доброї волі" та "вдарився" об рашистську ППО (відео)

71998
 Рашистський Ка-52, ілюстративне фото довоєнних часів
Рашистський Ка-52, ілюстративне фото довоєнних часів

Російські окупанти на "Херсонському плацдармі" втрачають взаємодію між армійською авіацією, частинами ППО та сухопутними підрозділами

Оперативне командування "Південь" у своєму зведенні про підсумки 26 липня розповіло, що російські окупанти "дружнім вогнем" збили свій же ударний гвинтокрил типу Ка-52. Це відбулось у такій послідовності подій. Вранці учорашнього дня пара російських Ка-52 намагалась завдати удар по нашим позиціям, судячи з усього – безуспішно. Слідом росіяни підняли у повітря уже ланку із трьох Ка-52. У них була задача атакувати наші позиції в районі Ольгіного (Херсонської області), але натомість ці вертольоти відбомбились по своїм. У відповідь протиповітряна оборона рашистів відкрила вогонь, та збила один Ка-52.

Ця новина про "акт доброї волі" чергового рашистського гелікоптера показова одразу в декількох ракурсах. Вертольоти типу Ка-52 є на озброєнні тільки ЗС РФ. І те, що орки почали стріляти по своєму ж гвинтокрилу такого типу, яскраво демонструє реальний стан виучки російських зенітників. У свою чергу, раз у них на ЗРК не спрацював датчик "свій-чужий", значить взаємодії між армійською авіацією та армійською ППО у рашистів на "Херсонському плацдармі" не налагоджена.

Читайте також: Військові шпиталі армії РФ не справляються: Кремль почав мобілізацію цивільних медиків - ГУР

Ну а раз ланка Ка-52 без зайвого сумніву зайшла в атаку на позиції своїх же військ, значить – відсутня взаємодія і між армійською авіацією та сухопутними частинами росіян на тому ж "Херсонському плацдармі".

Рашистський Ка-52, ілюстративне фото довоєнних часів
Читайте також: ЗСУ знищили батарею рашистських С-300, що обстрілювали Миколаїв