xcounter
#

ЗСУ знищили батарею рашистських С-300, що обстрілювали Миколаїв

10431
Рашистські С-300, ілюстративне фото довоєнних часів
Рашистські С-300, ілюстративне фото довоєнних часів

Наше військо методично знищує протиповітряну оборону ворога на "Херсонському плацдармі"

Ракетно-артилерійські підрозділи Збройних Сил України знищили батарею російських зенітно-ракетних комплексів С-300, що були розміщені біля Зеленотропінського, що в Голопристанському районі Херсонської області. Водночас ЗСУ змогли взяти під вогневий контроль "кілька об'єктів транспортної інфраструктури, що суттєво обмежує маневреність та логістику ворожих військ", сповіщає Оперативне командування "Південь".

У відкритому доступі уже з’явились відео, на який фігурують знищені пускові установки до рашистських С-300, хоча чисельність батареї "утилізованих" ЗРК ворога лишається невідомою.

Читайте також: ЗСУ завершують вогневе відрізання армії РФ поблизу Херсону: всі автомобільні мости уражено

Ці ворожі комплексу стояли на дистанції у 80 км від Миколаєва. Тобто, виходить, що рашисти для ударів по цьому місту намагались саме наводити свої ракети С-300 на радіоконтрастні цілі, а не "вести" їх за радіокомандним променем. Відповідно, є підстави припускати, що російські ЗРК були "винесені" системою M142 HIMARS. Що в свою чергу означає, що наше військо методично знищує протиповітряну оборону ворога на "Херсонському плацдармі".

Рашистські С-300, ілюстративне фото довоєнних часів
Читайте також: 25-30 HIMARS та M270, як максимум для ЗСУ: чи може їх бути більше і що заважає