xcounter
#

У ЗСУ кажуть, що можуть у режимі "нон-стоп" пригощати рашистів снарядами з РСЗВ

4368
Фото: АмріяInform
Фото: АмріяInform

Українські військові активно нищать окупантів з реактивної артилерії

Видання АрміяInform розповідає, як артилеристи окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка ефективно знищують російську армію та допомагають піхоті звільняти Україну від окупантів.

На відео опубліковані кадри роботи ракетної системи залпового вогню БМ-21 "Град" по позиціях рашистів. "Сьогодні ми відпрацьовували бойову задачу по знешкодженню бронетранспортера ворога", – відзначає командир підрозділу військовослужбовець з позивним "Сивий".

Читайте також: РФ згадала про "Гради" за тисячі км від України та поповнює "запаси" паливозаправників

Командир підрозділу зазначає, що загалом вони працюють ледь не в режимі "нон-стоп". "Протягом сьогоднішнього дня при поступленні сигналу на мій планшет ми будемо це відпрацьовувати не одну ціль й така динаміка роботи майже кожен день, тому роботи хватає в нас", – відзначає він про роботу свого підрозділу на Херсонщині.

БМ-21
ЗСУ нищать ворога з БМ-21 "Град", скріншот з відео "АрміяInform"

Такі твердження, фактично, говорять про той факт, що наразі Збройні Сили України мають у своєму активні достатньо 122-мм, щоб в такому активному режимі бити з БМ-21 "Град" по російській окупаційній армії.

Читайте також: Дві години під "Градами" нищити танки рашистів або ще раз про те, чому навіть мінімум HIMARS змінює ситуацію