xcounter
#

РФ згадала про "Гради" за тисячі км від України та поповнює "запаси" паливозаправників

16229
РФ згадала про "Гради" за тисячі км від України та поповнює "запаси" паливозаправників

РФ продовжує шукати техніку по всій країні для своїх підрозділів в Україні

Російські окупаційні війська продовжують здійснювати заходи з доукомплектування підрозділів, які зазнали втрат у війні з Україною.

Так, як Defense Express дізнався з власних джерел, окупанти посилюють свої підрозділи знятими зі зберігання БМ-21 "Град", а також поповнюють кількість автомобільної техніки.

Читайте також: Скільки танків на зберіганні "домалювали" окупанти та чи може ворог кинути в Україну тисячі "резервних "Градів"
БМ-21 "Град"
БМ-21 "Град"

Так, наприклад, з Воронезької області було відправлено два ешелони з 12 ББМ (якими саме – невідомо), 20 одиницями автомобільної техніки, а також 14 РСЗВ "Град" – ймовірно, ця техніка була знята зі зберігання.

Крім того, у напрямку України через місто Самара були помічені два ешелони з автомобільною технікою, у тому числі з 17 паливозаправниками.

Водночас в Республіці Карелія на одній з залізничних платформ було помічено 18 одиниць РСЗВ "Град", які теж, ймовірно, були зняті зі зберігання. Разом з тим ешелон з "Градами" у кількості 12 одиниць виїхав з міста Монастирище 5-ї армії Східного ВО, що на Далекому Сході.

Тож РФ шукає техніку будь-де, щоб посилити ті підрозділи, які наразі воюють в Україні й намагаються досягти бодай яких визначених вищим керівництвом цілей так званої "спеціальної військової операції".

Читайте також: Скільки танків матиме новий армійський корпус рашистів, що "націлений" на Київ