xcounter
#

У РФ вже розробили класифікацію "червоних ліній" для Заходу: тепер в них є "найчервоніші"

У РФ шукають де ще намалювати червоні лінії
У РФ шукають де ще намалювати червоні лінії
12989

У РФ вже розуміють, що на їх "червоні лінії" ніхто не звертає увагу, тому вигадали цілу градацію

Часом здається, що з "червоних ліній", які Кремль малює для Заходу вже можно зробити червону доріжку. Але тепер, з огляду на заяви РФ, варто враховувати, що рашисти ввели нову класифікацію "червоних ліній". Цей висновок можливо зробити із заяви заступника постійного представника РФ при ООН Дмітрія Полянского, якого цитують російські ЗМІ.

"Ми посилаємо все більше сигналів про те, що деякі червоні лінії були пересічені, але, можливо, найбільш червоні лінії ще не пересічені. У випадку з ядерними державами, якою є Росія, якщо ви прагнете до загострення конфлікту, необхідно розглянути всі варіанти", - повідомив Полянский.

Читайте також: Дві Х-59 і "літаючих танків" Ка-52 на 64 млн доларів: ПС ЗСУ розповіло про ефективно роботу ППО на полі бою

заступник постійного представника РФ при ООН Дмітрій Полянский
Заступник постійного представника РФ при ООН Дмітрій Полянский

Також треба зазначити, що окрім "червоних" та "найчервоніших" існують ще "супер-червоні". Про наявність останньої повідомив ще у грудні 2021 року член верхньої палати парламенту РФ Володимир Джабаров. "Супер-червона" лінія для РФ це вступ України до НАТО.

У цьому ж році й Путін розповів про те, що "червоною лінією" є подальше розширення Альянсу, але справа в тому, що зараз кількість членів НАТО цілковито може збільшитись одразу на дві країни - Фінляндію та Швецію, що це збільшить кордон Альянсу з РФ одразу на 1271 км.

Червоними лініями у РФ вже позначали передачу до України озброєння, при цьому, з огляду на все, з градацією "червоності" по типам. Можливо у Кремлі є навіть спеціальна інструкція де встановлена який саме тип червоних ліній що має позначати. Наприклад, напівпрозорі червоні лінії, світло-червоні, просто червоні, насичені червоні, найчервоніші та супер-червоні лінії, можливо, червоні лінії у формі котеня.

Єдиним залишається й погроза, бо це все що залишилось у РФ з інструментів політики - погроза використання ядерної зброї. Поступово у рашиських колах влади все голосніше кричать, що РФ, як ядерна держава, не може програти, бо тоді просто "натисне на кнопку".

Тобто вся стратегія криється у шантажі усього світу знищенням і є класичним терористичним методом. Інша справа, що у всіх цивілізованих країнах вже давно існує залізне правило - ніяких поступок терористам.

Читайте також: Армія США замовила "мікрохвильовку" Leonidas для знищення дронів, щоб оцінити її ефективність та переваги
ТЕГИ Війна