xcounter
#

У РФ відрапортували про готовність призову строковиків: ще 120 тисяч, яким обіцяють не відправляти на фронт

1644
У РФ заходи з набору "гарматного м'яса" не завершуються
У РФ заходи з набору "гарматного м'яса" не завершуються

Одразу після першого етапу "часткової мобілізації" у РФ розпочався призов

Так зване міноборони РФ відрапортувало про готовність до початку призову на строкову службу, який був пересунутий через проведення часткової мобілізації з 1 жовтня на 1 листопада, а тривати призов буде до грудня.

Відповідно до наказу Путіна від 30 вересня заплановано призвати 120 тисяч осіб, зазначимо, що призов весною торкнувся 134,5 тисячі, а осінній 2021 року - 127,5 тисячі. Також у міноборони РФ у своїй заяві декілька разів пообіцяли, що строковики не будуть відправлені на фронт, а взагалі призов аж ніяк не пов'язаний зі війною.

Читайте також: САУ Archer, ЗРК RBS 70 та інше озброєння в обробці: у Швеції офіційно заявили про посилення підтримки України

Про це у своїй заяві начальник 4 управління Головного організаційно-мобілізаційного управління ГШ ЗС РФ контр-адмірал Володимир Цимлянський повідомив двічі.

призов рф

"Майбутня призовна кампанія ніяк не пов'язана з проведенням спеціальної військової операції в Україні... На завершення хочу заспокоїти призовників та їхніх батьків і нагадати, що громадяни, покликані на військову службу, до участі в спеціальній військовій операції в Україні не залучатимуться", - повідомили у міноборони РФ. Також було повідомлено, що всі строковики, які вже завершують службу, демобілізуються з 15 жовтня.

Але справа в тому, що РФ вже відпрацювала перетворення строковиків на "контрактників" легким розчерком пера, який часом робиться й без відома призваної особи. Більше того, через псевдореферендуми та оголошення тимчасово окупованих територій України територією РФ, рашиське командування може "за законом" відправляти строковиків "проходити службу" десь поряд із фронтом.

Читайте також: Одна з країн НАТО має "зайві" БМП та "колісні танки", але чи отримає таку бронетехніку ЗСУ
ТЕГИ Війна