xcounter
#

У РФ "мінус" ще одна машина ОТРК "Искандер": хоча і без участі ЗСУ (відео)

12622
У РФ "мінус" ще одна машина ОТРК "Искандер": хоча і без участі ЗСУ (відео)

Потрощена машина, яка входить до складу оперативно-тактичного комплексу "Искандер", скоріш за все належить 47-ій ракетній бригаді РФ

РФ втрачає озброєння не тільки завдяки вправним діям ЗСУ, а й у ході інтенсивної експлуатації та перекидання техніки.

Зокрема учора 11 серпня у районі міста Армавір у Краснодарському краї в результаті ДТП сильно пошкодилась транспортно-заряджаюча машина комплексу "Искандер", повідомляють місцеві рашиські ЗМІ.

Читайте також: Окупанти святкують "ювілей": з якою швидкістю ЗСУ нищать російських офіцерів

За їх повідомленнями "Искандер" зіткнувся з завантаженим "КамАЗ"-ом, у середині машин зажало людей, який вже діставали рятувальники.

Враховуючи те, що кабіна ТЗМ "Искандер" броньована, але її вм'яло від удару, здається лише здогадуватись про силу зіткнення.

Зазначимо, що поблизу Армавіру, за наявною інформацією, єдина військова частина, яка має на озброєнні "Искандер" у Краснодарському краї, це 47-ма ракетна бригада РФ (ППД: станиця Дядьковська).

До речі це не перша пригода, в якій ворог "на рівному місці" втрачає ОТРК "Искандер". Зокрема днями на тимчасово окупованій частині Харківської області втопили у річці Старий Оскіл ремонтно-евакуаційну машину типу "РЭМ-КС" від цього ж комплексу.

Читайте також: Справжні цілі в окупованому Криму: дійсно важливі об'єкти, які "смачніші" за Кримський міст