xcounter
#

Окупанти втопили на Харківщині рідкісну машину до комплексу "Іскандер" (фото)

28275
Ремонтно-евакуаційна машина РЭМ-КС армії РФ, ілюстративне зображення із відкритих джерел
Ремонтно-евакуаційна машина РЭМ-КС армії РФ, ілюстративне зображення із відкритих джерел

Або як рашисти вирішують проблему з логістикою на Ізюмському напрямку, де вони самі зруйнували мости

Борівська сільська рада на тимчасово окупованій частині Харківської області опублікувала фото, яке свідчить – колонна рашистів в складі однієї спеціалізованої машини та одного автомобіля з кунгом намагалась "вбрід" переїхати ріку Старий Оскіл, поблизу зруйнованого моста. Але там же ця колонна і загрузла, розповідає видання "Дзеркало тижня".

Читайте також: Росіяни "стукнули" в ДТП рідкісну машину до ракетного комплексу "Тополь" (фото)

Якщо вглянемось у це фото уважніше, то зможемо побачити – окрім вантажівки з кунгом, окупанти втопили у Старому Осколі автомобіль, схожий на ремонтно-евакуаційну машину типу РЭМ-КС. Якщо припущення справді вірне, то виходить так – рашисти втопили у Старому Осколі рідкісну машину до ракетного комплексу "Іскандер".Як раніше розповідав Defense Express, у жовтні 2021 року 1-ша танкова армія Західного військового округу мала отримати перші машини типу РЭМ-КС. Як заявляли самі росіяни, спеціалізація РЭМ-КС технічне обслуговування, поточний ремонт в польових умовах та подальша евакуація спеціальних колісних шасі для комплексів різного роду призначення, зокрема для ракетних комплексів "Искандер".

Ремонтно-евакуаційна машина РЭМ-КС армії РФ, ілюстративне зображення із відкритих джерел

У відкритих джерелах даних не було, щоб загарбники використовували машини типу РЭМ-КС за прямим призначенням. Тому, схоже, орки вигадали "нетрадиційне" застосування для машин такого типу – перетягувати вантажівки з боєприпасами через брід, де є зруйновані мости. Щоправда, як бачимо, іноді в росіян це виходить невдало.

Читайте також: Окупанти "засвітили" рідкісний самохідний ПТРК "Хризантема-С" (відео)