xcounter
#

У Пермі черговий "хлопок" – пожежа на заводі, який виготовляв заряди до РСЗВ "Град" та комплексів ППО

9027
У Пермі черговий "хлопок" – пожежа на заводі, який виготовляв заряди до РСЗВ "Град" та комплексів ППО

"Демілітаризація" РФ набирає обертів – "хлопки" продовжують лякати місцевих

У Росії відбулася чергова пожежа – цього разу горів Пермський пороховий завод, на якому виготовляються заряди до такої зброї, як РСЗВ "Град" та "Смерч", а також до комплексів ППО.

Відомо, що пожежа розпочалася 1 травня о 20:00, хоча місцеві ЗМІ повідомили про цей інцидент лише сьогодні, близько 12 години дня.

Читайте також: Пекельна ніч у Брянську: нафтобаза нафтопроводу "Дружба", артилерійська база, та поїзд під укіс (фото та відео)

За офіційною версією, пожежа розпочалася у "будівлі з виробництва пластмас" – загорілися спецпродукти у пакуванні. Згодом вогонь перейшов на дах будівлі – "горіла навіть трава навколо будівлі". Наразі відомо про двох загиблих.

Загальна площа пожежі – 530 кв. м. Причини пожежі не повідомляються. Водночас у деяких джерелах зазначається, що пожежі передував вже відомий жителям російських населених пунктів "хлопок".

Тож "демілітаризація" РФ триває – так, наприклад, вчора, 1 травня, Defense Express розповідав про черговий "хлопок" поблизу Білгорода, а також "втомлений" залізничний міст біля Курська.

Читайте також: РФ назвала збитки від вибухів під Бєлгородом, звинуватило ЗСУ та почала млямлити про гуманітарне право