xcounter
#

"Демілітаризація" РФ триває: біля Білгорода – "хлопок", поблизу Курська "втомився" залізничний міст

7686
Вибух на черговому об'єкті РФ поблизу Білгорода, фото з відкритих джерел
Вибух на черговому об'єкті РФ поблизу Білгорода, фото з відкритих джерел

За півгодини до вибуху над Бєлгородом були помічені два невідомі гелікоптери. Можливо, їх пілоти теж необачні з недопалками

Країна-агресор знову "демілітаризує" сама себе, що лише на користь Збройним Силам України.

Наприклад, уже відомо, що сьогодні "обвалився" залізничний міст в Курській області РФ, за 25 км від кордону з Україною, по залізничній лінії - Сосновний Бір - Суджа. Влада регіону заявляє, що на цьому мосту "сама по собі" випала ціла секція, але уже скликана комісія, котра має встановити "істинну причину" аварії. Якщо поглянемо на географічне розташування, то можемо припустити, що по цьому йшли ешелони для постачання військ на Ізюмському напрямку або ж у прикордонних із нашою Сумщиною районах РФ.

Читайте також: Пропагандони з РФ знову епічно сплюгавились: як рашисти знімають свої репортажі
На цій карті вказано, де саме стояв залізничний міст рашистів, який начебто "обвалився сам по собі", зображення з відкритих джерел

Окрім того, біля російського Білгорода знову відбувся "хлопок", після якого здійнявся "гриб" диму. Звісно, ми усі розуміємо, що насправді під Білгородом вибухнув важливий об’єкт рашистів, на якому могли бути боєприпаси або ж пальне. Але на новоязі рашистів такі випадки прийнято називати лише "хлопок". Але видно, "хлопнуло" настільки сильно, що місцеві поліцаї були вимушені перекрити проїзд по посту через ріку Сіверський Донець, що також протікає по території Білгородської області РФ.

За деякими повідомленнями, "хлопок" відбувся на складах з боєприпасами біля селища Томаровка Білгородської області.

У відкритих джерелах можемо зустріти згадки, що цей населений пункт був одним із місць, де орки накопичували свої війська для вторгнення в Україну. Схоже, там рванули саме польові склади боєприпасів. При чому рванули настільки сильно, що у місцевих мешканців буквально "руки трусяться", і панічні настрої - "началась война".

Показова деталь: різного роду телеграм-канали зафіксували, що менш ніж за годину до "хлопка" над Білгородом кружляли два невідомі гвинтокрили. Судячи по рутинному "нарізанню кіл", це були саме рашистські вертольоти, котрі наприклад могли "полювати" за малорозмірними повітряними цілями, що летять на низькій висоті. Не будемо виключати варіант, що "хлопки" відбулись саме тому, що пілоти цих гвинтокрилих машин були необачними з недопалками.

Читайте також: Ка-52 знову підбили зі "Стугни": бойова робота з ПТРК по вертольоту потрапила на відео