xcounter
#

Пропагандони з РФ знову епічно сплюгавились: як рашисти знімають свої репортажі

8311
Пропагандони з РФ знову епічно сплюгавились: як рашисти знімають свої репортажі

Пропаганда РФ на фоні відсутності перемог активно створює "победобесні" сюжети на колінці

Чергова, без перебільшення, епічна сцена від пропагандистів абсолютно точно демонструє їх методи створення сюжетів "з передової під обстрілами". Трясти камерою та кричати у мікрофон "победобесний" текст ще вміють, а от обрізати "відмашку" на початок дійства - вже ні.

До речі, це зробив доволі відомий у орків пропагандон, який спеціалізується саме на таких "сюжетах" прямо з фронту. І саме у такому вигляді це і було опубліковано бо розраховано на середньостатистичного мешканця РФ.

Читайте також: Сценарій для Придністров'я вже написаний: теракти - мобілізація - агресія проти України

Водночас, на фоні відсутності перемог у армії РФ, яка розбивається об оборону українських воїнів, рашиські пропагандони вже давно не чураються видавати власну підбиту техніку за свою. Розповідаючи на камеру, як вправно підбили танк, на якому намальовані "zюки".

Криза дійшла вже до того, що для створення уяви результативної роботи власної протиповітряної оборони рашисти вимушені возити один єдиний впавший Bayraktar TB2 з місця на місце та видавати його за різні дрони.

Або розповідаючи, як захопили цілі арсенали зброї, а на відео показуючи мисливські рушниці, іграшкового вида револьвери та відстріляні гранатомети, часто-густо навіть власні, які є тільки на озброєнні армії РФ.

Така недбалість дуже швидко призводить до того, що інші рашисти починають фоткатись на фоні знищеної Збройними Силами України технікою армії РФ та видавати це за власні перемоги.

Але загалом, це для багатьох рашистів просто єдина можливість зробити собі "героїчне селфі" у перервах між мародерством в очікуванні перетворення на "вантаж 200".

Читайте також: Ка-52 знову підбили зі "Стугни": бойова робота з ПТРК по вертольоту потрапила на відео
ТЕГИ Війна