xcounter
#

Пропагандони РФ почали вихвалятись тим що знищують власну техніку та захоплюють мисливські двостволки (фото)

10714
Пропагандони РФ почали вихвалятись тим що знищують власну техніку та захоплюють мисливські двостволки (фото)

Про реальні "успіхи" армії РФ в Україні свідчить те, що навіть пропаганді армії РФ немає з чого робити сюжети

Відсутність у рашистів успіхів на фронтах - не завада для їхніх пропагандистів робити "победобесні" сюжети. Якщо під рукою немає підбитої української техніки - підійде власна, а якщо потрібно показати захоплену зброю - накидають мисливські рушниці та відстріляні одноразові гранатомети.

Саме так зокрема поступили пропагандони з міноборони РФ які показали нібито цілий склад із "захопленою" зброєю. В кого її захопили насправді дізнатися доволі складно. В першу чергу через те, що для у сюжеті фігурують відстріляні пускові контейнери для гранатометів, які рашисти розбавили своєю РПГ-27 "Таволга", якого фізично немає на озброєнні ЗСУ. Рядом револьверів які більше схожі на іграшки ніж на реальну зброю, а також викорчуваними з обгорілої бронетехніки кулеметами.

Читайте також: Пентагон показав передачу гаубиць М777 та як перевірку М113 перед вирушенням до України

Але і цього було замало, тому на задньому фоні кинули справжні двостволки - мисливські рушниці, при цьому у вкрай незадовільному стані.

Але якщо мисливські рушниці окупанти дійсно могли і відібрати, то ось логіки у діях інших рашистів знати доволі складно. Як твердять пропагандисти - якісь чергові військові злочинці з "росгвардії" захопили САУ 2С3М "Акація".

Все це проілюстровано фото з місця подій та сами "трофеєм", дбайливо прикритим маскувальною сіткою, через яку проступає рашиська "z-юка".

Але все одно "пальму першості" отримає інший сюжет, в якому прикрашений точно такими ж "z-юками" танк Т-64, який, скоріш за все, належав так званим "армійським корпусам ЛДНР" видають за знищений український.

У мережі навіть знайшли фото саме з цим танком, який був знищений бійцями "Азову".

Але окрему цікавість у цьому сюжеті, який був знятий на околицях Маріуполя викликає розповідь рашиського "танкіста", який розповідає що за останні дні його вже двічі підбили у танку. Нібито і на протитанкові міни наїжджав (одразу на три) і вижив після потрапляння Javelin.

Після цього вже не варто дивуватися, що рашисти фоткаються на фоні власної знищенної техніки, напевно, приписуючи собі її вправне знищення.

Читайте також: Перехід на нову зброю та багато іншого: Рєзніков розкрив подробиці історичної зустрічі на авіабазі "Рамштайн"