xcounter
#

Сценарій для Придністров'я вже написаний: теракти - мобілізація - агресія проти України

Сценарій для Придністров'я вже написаний: теракти - мобілізація - агресія проти України
6499

РФ вже підгодовувала все для виправдання участі "ПМР" у вторгненні в Україну

Кремль зробив останні приготування в невизнаному Придністров'ї яке має здійснити напад на Україну. Для цього рашиське ФСБ піде по добре відпрацьованому сценарію: "теракти" та "обстріли", оголошення мобілізації та початок бойових дій.

Як повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, саме під такий сценарій вже навіть надруковані передовиці газет, які мають вийти 2 травня.

Читайте також: Ка-52 знову підбили зі "Стугни": бойова робота з ПТРК по вертольоту потрапила на відео

Вже в перших рядках газети: "криваві теракти, які звалились на придністровців на травневі свята, десятки вбитих, включаючи дітей, старих та жінок - саме так нас вирішив привітати київський режим". Судячи з усього, "теракти" мають здійснити "терористи" з "татуюваннями, які доводять їх причетність до ЗСУ та національним батальйонам".

Все це, за сценарієм, викликає звернення "всіх придністровців" до Кремля з проханням взяти участь в агресії проти України та розгортанням мобілізаційних пунктів.

"Такими діями керівництво РФ може готувати новий плацдарм агресії проти України та підґрунтя для "офіційної" окупації частини території незалежної Молдови", - йдеться у повідомленні ГУР.

Також нагадаємо, що "президент" невизнаної Придністровської Молдавської Республіки Вадим Красносільський вже звинуватив Україну у попередніх "терактах" наприкінці квітня. Також у країні вже діє максимальний рівень "терористичної загрози".

Також Defense Express вже повідомив, що РФ намагається організувати повітряний десант з окупованого Криму до аеродрому у Тирасполі. Для цієї задачі виділяється особовий склад підрозділів 126-ої окремої бригади берегової оборони та 810-ої окремої бригади морської піхоти РФ.

Це пов'язано з тим, що кількість боєздатних сил у Придністров'ї відносно невелика. Мова йде про 1,5 тисячі загального особового складу армії РФ та до 7,5 тисяч "армії ПМР". Також вони спираються на відносно невелику кількість бронетехніки, з яких, сумарно, 40 танків, понад 200 одиниць легкої бронетехніки та з близько сотні одиниць артилерії всіх калібрів до РСЗВ БМ-21 "Град" включно.

Але це на папері. Реальна боєздатність цих підрозділів може бути близько нульової через застарілість техніки та озброєння, відсутність його регулярного обслуговування та ремонту.

Читайте також: Фортеця "Азовсталь": приголомшливі знімки з супутника цитаделі захисників Маріуполя
ТЕГИ Війна