xcounter
#

Стали відомі нові деталі про аварію літака Л-39 у РФ: мінус командир навчальної авіабази

2339
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Російський Л-39 розбився під час планового навчально-тренувального польоту, в літаку знаходилися полковник Вадім Гуров та старший льотний інструктор Міхаіл Ліпаткін

Російське військо втратило свій навчально-тренувальний літак Л-39 — вчора, 14 серпня, пропагандистські ЗМІ з посиланням на оборонне відомство РФ повідомили про аварію російського літака.

Як відзначається, Л-39 зазнав аварії неподалік аеродрома в Краснодарском крає під час виконання планового навчально-тренувального польоту.

Читайте також: Хто у світі готовий продавати зброю РФ: лише шість країн взяли участь у рашиському дійстві "Армия-2023"

Самі окупанти стверджують таке — літак розбився через невдалу посадку, під час якої екіпаж не зміг потрапити на полосу і зрештою врізався у вежу радіозв’язку.

У результаті катастрофи загинув один з членів екіпажа — ним виявився командир навчальної авіаційної бази Майкопа (республика Адигєя) полковник Вадім Гуров.

полковник гуров
Полковник Гуров, фото ілюстративне

Разом з ним в літаку також перебував старший льотний інструктор головного льотно-випробувального центру Ахтубінска Міхаіл Ліпаткін — він з травмами перебуває у госпіталі.

Це вже друга аварія з російськими літаками за останній час — нагадаємо, минулого тижня окупанти "відсвяткували" день так званих "повітряно-космічних сил" падінням свого Су-30.

Читайте також: З’явилося відео епічного ураження з БПЛА російського "Метеорита", ЗСУ вщент знищили ворожу машину