xcounter
#

Схоже, вже й самі рашисти вважають свій Т-14 "Армата" мотлохом і вплутали "верхи" в комічну ситуацію

9186
Схоже, що російські танкісти надають перевагу "парадному" Т-14
Схоже, що російські танкісти надають перевагу "парадному" Т-14

Бо російські танкісти не хочуть бути "піддослідними" і їхати воювати на "сирих" танках

Росія хотіла кинути в бій в Україні незначну кількість своїх новітніх бойових танків Т-14 "Армата", але зіштовхнулася з деякими перепонами, щоб відправити свою "сучасну" розробку на передову – про це йдеться у черговому звіті британської розвідки.

Але таке бажання російського командування "показати, на що здатна "аналоговнєт" зброя на полі бою" зіштовхнулося з тим, що безпосередньо військові неохоче сприйняли ідею воювати на танках Т-14.

Читайте також: Німецька армія отримала перші "роботизовані" Т-14 "Армата" та Т-90, щоб нищити ці "вундерваффе"

Причини – поганий стан самих машин. Що саме не сподобалося російським військовим наразі невідомо, втім, "болячок" в цього танка насправді більш ніж достатньо.

Зрештою, слід згадати, що РФ й досі не завершила держвипробування і фактично має лише дослідні зразки свого танка Т-14 "Армата" – за останніми грандіозними планами до 2024 року окупанти запланували собі виготовити хоча б 40 танків.

Тобто іншими словами – рашисти хотіли знайти таких собі "піддослідних", які б перевірили "всі болячки" дослідних зразків танків на полі бою, однак бажаючих на таку авантюру не знайшлося.

Читайте також: Не доїхали з парадів, або чому "зникли" рашистські танки Т-90М та "Армата"