xcounter
#

Шойгу продовжує обдзвонювати країни з розмовами про "брудну бомбу": черга дійшла до Китаю та Індії

1268
Міноборони РФ попри все повторює тезу про "брудну бомбу"
Міноборони РФ попри все повторює тезу про "брудну бомбу"

У РФ попри все не полишають спроби просунути історію про "брудну бомбу"

У так званому мінобороні РФ, після першої абсолютно провальної хвилі з розмовами про "брудну бомбу", продовжили телефонувати та намагатись проштовхувати цю тезу.

Цього разу черга дійшла до міністрів оборони Індії та Китаю, яким очільник міноборони РФ Шойгу телефонував особисто. Як повідомляє рашиське відомство, Шойгу "довів до колег свої занепокоєння щодо можливих провокацій з боку України із застосуванням "брудної бомби".

Читайте також: Які сили зараз сконцентрувала армія РФ поблизу Херсону та до чого насправді готується

брудна бомба

Цю саму маяную декілька днів тому вже почули міністри оборони США, Великої Британії, Франції та Туреччини після чого було офіційно заявлено, що Кремль саме такими звинуваченнями готується до використання ядерної зброї. Але за даними американської розвідки, поки практичних приготувань помічено не було.

На фоні цього доволі незрозуміло виглядає й той аспект, що на повторні дзвінки були здійснені й начальником генштабу РФ Герасимовим, який вже після Шойгу дзвонив у Вашингтон та Лондон з тими ж самими тезами.

брудна бомба

Продовження таких дзвінків з боку Кремля, особливо після чітко сформованої відповіді Заходу, виглядає більш ніж дивно. Та скоріше нагадує впертість дуже п'яної особи, яка просто надзвонює у алкогольному угарі всім кого знає. Але, попри все, навряд це саме так, а йдеться про цілком можливі наміри Кремля на рівні вже звичних фраз "нас там немає" та "це не ми" спробувати перейти на новий рівень ескалації.

А фоні того, що зараз у Кремлі цілком просувають нову мету вторгнення в Україну під назвою "десатанізація", оцінювати дії Москви з точки зору координат психічно здорової людини та логики стає все важче.

Читайте також: ЗСУ показали, що "друга армія світу" не може впоратися із західною зброєю на полі бою – німецький генерал
ТЕГИ Війна