xcounter
#

У Кремлі оголосили нову мету вторгнення в Україну - десатанізація і вони це серйозно

4834
"Телевізор" та "церква" - два інструменти рашизму на одному фото
"Телевізор" та "церква" - два інструменти рашизму на одному фото

Після "денацифікації" та "денаціоналізації" у Кремлі почали просувати термін "десатанізація"

До абсолютно психопатичних цілей вторгнення РФ в Україну під назвою "денацифікація" та "денаціоналізація" навколо яких вже восьмий місяць вистрибують рашиські пропагандони, попри те, що більшість рашистів навіть й вимовити ці слова не можуть, додалась ще одна.

У апараті раді безпеки РФ вже готують ґрунт під новий термін - десатанізація. Саме це вже почали проштовхувати у російських ЗМІ, а автором значиться помічник секретаря російського радбезу Алєксей Павлов, який підхопив слова Кадирова.

Читайте також: Окрім ЗРК Hawk можливо у США слід запросити ще й зняті з озброєння M163 VADS: легендарний Vulcan на шасі M113
ПАВЛОВ Олексій Анатолійович
Павлов - кадровий ФСБшник, генерал-лейтенант

І тепер у російських ЗМІ просувають думку, що, мовляв, в Україні занадто багато релігійних сект, саме тому, далі цитата, "стає дедалі насущнішим проведення десатанізації України, або, як влучно висловився голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров, її "повної дешайтанізації".

Також Павлов навів приклад, що в Україні "наводять порчу". І можливо зараз дійсно у радбезі РФ цілком думають, що ситуація на фронтах та ціла серія епізодів, починаючи від крейсера "Москва" до Кримського мосту, просто через те, що їм "пороблено".

Зазначимо, що у РФ православна церква Московського патріархату цілком підтримує війну та вбивства, ватажок цієї організації Кирил офіційно заявив, що смерть на війні в Україні - "змиває гріхи". І в цій ситуації ще окремо з'являється питання, а в який саме країні зараз необхідно проводити "десатанізацію".

Через те, що у такі заклики Кремля доволі важко повірити, докладаємо скріншот з державного російського інформаційного агенства ТАСС:

десатанцізація
Читайте також: Ядерні навчання РФ "Гром-2022": коли у Кремлі можуть лише сподіватися, що ракети та боєголовки не проржавіли остаточно
ТЕГИ Війна