xcounter
#

РФ втрачає свої "літаючі танки" та БПЛА, зенітні ракетні підрозділи ПС ЗСУ ефективно нищать рашистів у небі

3206
РФ втрачає свої "літаючі танки" та БПЛА, зенітні ракетні підрозділи ПС ЗСУ ефективно нищать рашистів у небі

З початку повномасштабної війни армія РФ втратила вже сотні своїх літаків і гелікоптерів та тисячі БПЛА

Командування Повітряних Сил Збройних Сил України звітує про чергові збиті цілі українськими військовими. Так, сьогодні, 3-го вересня, орієнтовно о 10:30 на Донеччині зенітні ракетні підрозділи ПС ЗСУ "демілітаризували" дві ворожі цілі.

Це російський розвідувально-ударний гелікоптер окупантів Ка-52 "Аллигатор" та безпілотний літальний апарат "Форпост". Загалом, згідно з даними генштабу, з початку повномасштабної війни знищили 205 гелікоптерів та 864 БПЛА оперативно-тактичного рівня.

Читайте також: Ворожий Ка-52 "вчинив акт доброї волі" та "вдарився" об рашистську ППО (відео)

Водночас саме гелікоптери Ка-52 останнім часом падають частіше за інші – наприклад, у середині серпня стався епізод, коли за дві доби наші військові "приземлили" одразу три рашистські "літаючі танки".

Разом з тим, на днях у РФ розповіли про те, що вони протестували модернізовану версію свого новітнього гелікоптера – Ка-52М, який за результатами "боїв в Україні" був відправлений на доопрацювання.

Читайте також: Коли нема ударних БПЛА, але дуже хочеться: в РФ показали "бомбові удари" з переробленого "Форпоста" (відео)