xcounter
#

Рашисти розгорнули схему з відмивання грошей на "зомбі": ніякої фантастики, просто корупція

12468
Рашисти розгорнули схему з відмивання грошей на "зомбі": ніякої фантастики, просто корупція

Цілком можливо, що цілі підрозділи армії РФ дійсно укомплектовані цілими ротами "зомбі", які щодня ходять в атаки за "бойовими"

Командування армії РФ розгорнуло вкрай дохідну схему з махінаціями на "бойових", яка дозволяє їм класти у кишеню тисячі доларів за добу. Вона полягає у значному завищенні кількості особового складу, який бере участь у бойових діях, коли за документами у боях беруть участь на порядок більше осіб, ніж у реальності.

Саме таку схему описав рашист під час розмови з близьким, яку перехопило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Читайте також: Рашисти переходять до масового використання ЗРК С-300 для ударів по містах: чи є захист

За його словами, наприклад, в атаку пішло 26 осіб, а за документами, які подаються на верх - 126. І саме така кількість осіб отримає бойові у розмірі 8 тисяч рублів (близько 120 доларів за дії у наступі). Зазначимо, що раніше було відомо про виплати в армії РФ у розмірі близько 53 доларів у день за дії на передовій. Можливо, через повну демотивацію рашистів керівництво збройних сил РФ вело додаткове грошове стимулювання саме для тих, хто ще готовий йти у наступ.

Звісно, різниця між бойовими для реальної кількості кинутих на забій рашистів та "паперовою" йде у кишеню командування. І якщо "малювати" замість взводу цілу роту, то виходить стабільний прибуток у понад 10 тисяч доларів за добу.

мобіки
А за документами так може виглядати посилена ударна ротна группа армії РФ

Цілком можливо, саме для цього, навіть на рівні командування середньої ланки армії РФ, вже можуть не доповідати про реальні втрати. Попри те, що якісь рядовий рашист вже давно здобрив українську землю, по документах він активно воює.

Тобто, цілком вирогідна ситуація, що цілі підрозділи армії РФ дійсно складаються з таких ось "зомбі", які щодня ходять у наступ. До того ж махінації з "мертвими душами" добре відомі у Росії ще з часів XIX сторіччя, якщо не раніше. Також очевидно, що такий схематоз пронизує всю вертикаль керівництва, починаючи від взводних-ротних, до штабів дивізій та армій.

Водночас, завдяки перехопленню, стало відомо і за фактичне припинення виплат за поранення, які складали 3 млн рублів (близько 46 тисяч доларів). Справа в тому, що випадки, коли рашисти йшли на самостріл, чи просто під час мінометного обстрілу висували руки з окопів, стала масовим явищем. І тепер всі поранення, коли кістки залишились цілими, а всі кінцівки на місці вважаються легкими й компенсація за них вже не передбачена.

Читайте також: США надають Україні новітні високоточні снаряди для 155-мм артилерії: якою новинкою ЗСУ будуть нищити рашистів
ТЕГИ Війна