xcounter
#

Пропагандони РФ так хочуть "знищити" САУ CAESAR, що переплутали її з 203-мм "Піоном"

78860
Пропагандони РФ так хочуть "знищити" САУ CAESAR, що переплутали її з 203-мм "Піоном"

САУ CAESAR не дає спокой пропагандистам з РФ

Схоже, САУ CAESAR вже встигла серйозно покошмарити рашистів, що російські пропагандони будь-якими методами намагаються знищити ті нечисельні самохідні установки цього виду, які є в ЗСУ.

Так, наприклад, рашистський пропагандистський канал "Звезда" виклав відео із, як стверджувалося в дописі, "знищенням французької САУ CAESAR", які є на озброєнні в ЗСУ.

Читайте також: Франція передає ЗСУ чверть своїх САУ CAESAR: яка "монструозна" артилерія є в запасах, щоб підсилити ЗСУ

Водночас довго видавати бажане за дійсне їм не вдалося, бо самі ж російські канали звернули увагу на те, що на відео насправді зафіксовано ураження української 203-мм САУ "Піон", після чого пропагандисти з каналу "Звезда" були вимушені відредагувати свій допис.

Відредаговане повідомлення російських пропагандистів

Зауважимо, що ураження нашої САУ "Піон" – це теж не менш серйозна втрата, причому не стільки машини, скільки, ймовірно, і її екіпажу – але тут також варто окремо звернути увагу на те, з якою наполегливістю рашисти хочуть "знищити" чи "затрофеїти" САУ CAESAR – як приклад можна згадати той випадок, коли рашисти "голосом" французького політика Режіса Кастельно поширили фейк про те, що окупанти захопили дві САУ CAESAR та передали їх на "Уралвагонзавод" для подальшого вивчення.

Фейк поширився настільки швидко та масово, що спростовувати цю інформацію довелося генеральному штабу збройних сил Франції. А поки окупанти намагаються всіма силами "знищити" ці САУ, вони відправляють у відповідь найдалекобійніші снаряди з усіх можливих.

Читайте також: Армії Європи починають скупати артилерію: у САУ CAESAR новий замовник, а Німеччина вже втрачає клієнтів