xcounter
#

Попри успішні тести, Boeing переносить перший політ безпілотника Loyal Wingman на 2021 рік (відео)

670
Попри успішні тести, Boeing переносить перший політ безпілотника Loyal Wingman на 2021 рік (відео)

Презентація безпілотника Loyal Wingman відбулася 5 травня цього року на підприємстві австралійського підрозділу корпорації Boeing (Boeing Australia)

Компанія Boeing Australia та Королівські військово-повітряні сили Австралії провели першу високошвидкісну пробіжку безпілотника Loyal Wingman у рамках підготовки до першого польоту.

Фахівці компанії контролювали характеристики літака й прилади з наземної станції управління, щоб перевірити їх роботу, поки безпілотник набирає швидкість. Безпілотний літальний апарат проходив випробування на низькій, середній та високій швидкостях.

Читайте також: Бездушний напарник: Boeing нарешті презентував безпілотник Loyal Wingman

"Наша програма випробувань успішно просувається і ми задоволені даними наземних випробувань, які ми зібрали на сьогодні. Ми працюємо з Air Warfare Center, щоб закінчити перевірки, щоб підготуватися до льотних випробувань в новому році", – каже Пол Райдер, менеджер з льотних випробувань Boeing.

Як зазначається в пресрелізі Boeing, випробування та підготовка до польоту будуть поновлені на початку 2021 року. Водночас раніше повідомлялося, що перший політ Loyal Wingman відбудеться до кінця 2020 року.

Разом з тим, як стверджує Flight Global, директор програми Boeing Airpower Teaming Systems Шейн Арнотт пов’язує затримку з пандемією коронавірусу: "Boeing та Королівські військово-повітряні сили Австралії погодилися призупинити операції до кінця року через унікальні проблеми, пов’язані з глобальною пандемією Covid-19".

Водночас у Boeing вважають, що протягом останнього року команда досягла "вражаючих успіхів у створенні цього літака, перетворивши його з фюзеляжа в готовий літак", і тепер вони зосереджені на проведенні "безпечного та надійного режиму льотних випробувань для програми Loyal Wingman".

Читайте також: Потужний ворог для безпілотників: Boeing модернізував свій бойовий лазер CLWS
ТЕГИ БПЛА