xcounter
#

Польські ЗМІ показали, як наш МіГ-29 ефектно вийшов з-під удару росіян (відео)

251843
Наш МіГ-29УБ йде на зліт, ілюстративне фото довоєнних часів
Наш МіГ-29УБ йде на зліт, ілюстративне фото довоєнних часів

Пілоти Повітряних Сил України крок за кроком фіксують за собою звання кращих в Європі

У відкритому доступі на профілях у різних країнах з’явилось ефектне відео, як з-під ракетного удару рашистів успішно виходить літак типу МіГ-29 Повітряних Сил України. Зокрема, про це розповів польський портал Defence24.

Точна модифікація літака, час та місце дії – із зрозумілих причин не розкривається. Схоже, саме на цьому відео зафіксовано зліт МіГ-29УБ.

Читайте також: "Протиповітряна допомога" від союзників вже боронить небо від літаків та ракет окупантів на півдні України

Автори порталу стверджують, що до війни Україна мала близько півсотні літаків МіГ-29 усіх модифікацій. І також – фіксують чудо раптового примноження нашої авіації, коли лише завдяки "запчастинам" від Пентагону наша країна змогла у короткі строки "поставити на крило" додатково 20 бойових літаків, котрі напевне уже б’ють рашистів.

ленд-ліз для України Рамштайн
МіГ-29 Повітряних Сил України йдуть на зліт, ілюстративне фото довоєнних часів

Щоб активно поширювати такі відео, у польських журналістів може бути й політичний резон. Офіційна Варшава оголосила про передачу нам крупного пакету військової допомоги, у який входять не тільки 200 танків Т-72, але й керовані ракети "повітря-повітря". І громадяни Польщі мають право бачити, що їх зброя потрапляє у надійні руки.

Ну а від Defense Express підсумуємо – пілоти Повітряних Сил України крок за кроком фіксують за собою звання кращих в Європі.

ленд-ліз для України Рамштайн
МіГ-29 Повітряних Сил України йдуть на зліт, ілюстративне фото довоєнних часів
Читайте також: РФ знайшла неочікуваного "ворога" для своїх оборонних підприємств