xcounter
#

Польща готується до MSPO-2023: стратегічним партнером буде PGZ, шоу Lead Nation представить Південна Корея

2281
Фото: Targi Kielce
Фото: Targi Kielce

Польська Polska Grupa Zbrojeniowa матиме найбільшу експозицію на виставці

Восени цього року, а саме з 5 по 8 вересня, у Польщі відбудеться чергова 31-ша Міжнародна виставка оборонної промисловості MSPO, яка посідає третє місце серед усіх європейських виставок після Парижа та Лондона – і сьогодні Польща розпочинає активну підготовку до проведення цього заходу.

Минулорічна ювілейна виставка MSPO була доволі масштабною – всього в ній взяли участь 60 делегацій з 39 країн, а на виставкових площах було представлено 613 експонентів з 33 країн світу – водночас цьогорічна виставка може бути ще масштабнішою, зокрема для її проведення буде побудовано тимчасовий виставковий зал.

Читайте також: Схоже, Польща може купити в Південній Кореї навіть крилаті та балістичні ракети для запуску з човнів

Польща MSPO
Фото: Defense Express, Валерій Рябих

Стратегічним партнером виставки виступить Польська група озброєнь (Polska Grupa Zbrojeniowa SA, далі), разом з холдинговими компаніями вона також матиме найбільшу за площею експозицію.

Також відомо, що вже вдруге за історію виставки MSPO шоу Lead Nation буде представляти Південна Корея – раніше Lead Nation двічі проводили Велика Британія, США, Польща та Туреччина.

І це насправді доволі очевидно з урахуванням тісної співпраці цієї країни з Польщею в оборонному напрямку. У виставці візьмуть участь низка південнокорейських компаній, таких як Hanwha, Hyundai Rotem, KAI, загалом виставка Lead Nation займатиме площу у понад 2000 кв. м.

Targi Kielce
Виставковий та конгрес-центр Targi Kielce, фото ілюстративне

Компанія Defense Express Media & Consulting є інформаційним партнером Міжнародної виставки оборонної промисловості MSPO з 2013 року і активно співпрацює з виставковим та конгрес-центром Targi Kielce.

Читайте також: Польща поставить ЗСУ три роти мінометних САУ Rak, і це саме та зброя, що зараз дуже потрібна на фронті