xcounter
#

Поки рашисти сваряться, чи потрібні їм безпілотники, Литва відправляє ЗСУ понад сотню "приземлювачів" БПЛА

10648
Поки рашисти сваряться, чи потрібні їм безпілотники, Литва відправляє ЗСУ понад сотню "приземлювачів" БПЛА

Поки рашисти будуть шукати комплектуючі для своїх "Орланів", ЗСУ приземлятимуть ворожі БПЛА новими гвинтівками

Днями в рашистських соцмережах з’явилося дуже цікаве повідомлення з дуже дивною тезою про те, що мода на безпілотники – "дивна" і БПЛА на кшталт Bayraktar TB2 – абсолютно "марний військовий інструмент", якщо йдеться про протистояння "справжніх армій".

На відео вище – "марний інструмент" знищує ворожий ешелон з пальним

Читайте також: Як протидроновий "Репеллент" рашистів виявився безсилим проти БПЛА наших захисників

Таке повідомлення здивувало навіть самих рашистів, які почали активно сваритися у соцмережах, доводячи чи спростовуючи цю тезу, оскільки й вони самі використовують розвідувальні та ударні безпілотники під час бойових дій.

Зрештою, віцепрем’єру оборонної промисловості РФ Юрію Борисову довелося констатувати – з безпілотниками "оборонка" налажала: "Думаю, что мы с опозданием занялись серьезным внедрением беспилотных средств. Это объективно. Хотя сирийский конфликт подтолкнул нас к этому".

Він також зауважив, що ОПК РФ планує "нарощувати" серійне виробництво БПЛА – яких саме та як (враховуючи, наприклад, кількість іноземних комплектуючих у тому ж "Орлані") він, на жаль, не уточнив.

Водночас поки окупанти не можуть визначитися, чи "важливі" дрони на полі бою, Литва передає Україні 110 антидронових гвинтівок EDM4S Sky Wiper загальною вартістю понад 1,5 млн євро – ці гвинтівки розподілять між 35 військовими частинами ЗСУ.

Читайте також: Верх цинізму: ЗСУ дроном виявили рашиську станцію РЕБ, яка має придушувати БПЛА та рознесли її артою