xcounter
#

Пекло для рашистів на півдні України: вражаюча кількість знищених об’єктів та техніки армії РФ за одну добу

9613
Постріл з САУ PzH 2000, фото ілюстративне
Постріл з САУ PzH 2000, фото ілюстративне

Армія РФ продовжує зазнавати втрат на півдні України

Збройні Сили України активно нищать позиції російських окупаційних військ на півдні України. Про це йдеться в черговому зведенні оперативного командування "Південь".

Так, за добу, 5 серпня, військовими ЗСУ було уражено два пункти управління 76-ї десантно-штурмової дивізії та 49-ї армії в Чорнобаївці, один командно-спостережний пункт БТГр у Брускінському, а також ліквідовано шість складів боєприпасів у Бериславсьскому та Херсонському районах.

Читайте також: Чергова Чорнобаївка, контрнаступ армії РФ та кораблі, що ховаються від "Нептуна" і Harpoon: ОК "Південь" звітує про добу боїв
РСЗВ HIMARS
РСЗВ HIMARS, фото ілюстративне

Серед втрат ворога – 79 окупантів, чотири танки Т-72, дві САУ "Мста-С" та одна гаубиця, РЛС, командно-штабна машина, 10 одиниць броньованої та 11 автомобільної техніки.

Загалом ЗСУ продовжують методично знищувати рашистів на цьому напрямку – вчора, 5 серпня Defense Express повідомляв, що наші військові завдали низку високоточних ударів по армії РФ у Херсонській області.

Читайте також: HIMARS разом з авіацією ПС ЗСУ методично знищують армію РФ, "арта" поцілила у РЛС "Зоопарк-1" – ОК "Південь"