xcounter
#

Неймовірна живучість Bayraktar TB2 проти С-300 та авіації РФ: унікальні випадки, коли БПЛА вдалося врятуватися

96041
Неймовірна живучість Bayraktar TB2 проти С-300 та авіації РФ: унікальні випадки, коли БПЛА вдалося врятуватися

Поки пропагандони РФ "знищують" Bayraktar TB2 десятками, ці безпілотники демонструють неймовірну живучість

Оператор Bayraktar TB2, старший офіцер воєнної розвідки України з позивним "Одеса" в інтерв’ю виданню The Times розповів, як розвідувально-ударний безпілотник Bayraktar TB2 вміє "тримати" удар.

Так, він розповідає, що одного разу російський комплекс С-300 виявив його Bayraktar TB2 поблизу Запорізької АЕС: "Я побачив пуск та вибух ракети поблизу і втратив зв’язок. Ми дуже засмутилися, бо думали, що втратили дрон". Але через декілька годин безпілотник якимось дивом повернувся і здійснив аварійну посадку на аеродромі – він був пошкоджений, але вижив. Ба більше, цей безпілотник потім врятували і він "зробив набагато більше хорошої роботи".

Читайте також: Як Bayraktar TB2 зупинив наступ ворога на Київ: оператор БПЛА вперше розповів про свою роботу – The Times

В іншому випадку у Bayraktar TB2 ракетою "повітря-повітря" поцілив російський літак – безпілотник продовжив політ, однак оператор був вимушений перервати місію. Попри це, БПЛА зміг повернутися на базу зі значними пошкодженнями.

"Якість безпілотника вражає. Майже всі польотні системи продубльовані, тому він може повернутися навіть попри значні ушкодження", – зауважує "Одеса".

Читайте також: Рашисти забули про свою унікальну зброю, якою хотіли збивати Bayraktar TB2