xcounter
#

"Ми змушені воювати на 360 градусів" - у 3-тій ОШБр підтвердили передислокацію в Авдіївку

2763
Фото ілюстративне, 3-тя окрема штурмова бригада
Фото ілюстративне, 3-тя окрема штурмова бригада

Ситуація в місті залишається надзвичайно важкою, ворог проводить штурми та використовує десятки КАБів на день

Пресслужба 3-ї окремої штурмової бригади офіційно підтвердила термінову передислокацію для посилення підрозділів Сил оборони України, що утримують Авдіївку, де сьогодні склалася надзвичайно критична ситуація для нашого війська — наступ на цьому напрямку проводять орієнтовно 7 ворожих бригад, двом з яких було завдано критичного ураження.

Як відзначають у 3-й ОШБр, окремими батальйонами бригади було проведено рейд у захоплені ворогом райони Авдіївки. "Наші бійці демонструють безпрецедентний героїзм. Ми змушені воювати на 360 градусів проти нових, і нових бригад, які заводить противник", — говорить командир бригади Андрій Білецький.

Читайте також: ЗСУ тепер відновлюють гаубиці M777 самостійно - Командування Сил логістики

Ситуація в місті станом на сьогодні залишається загрозливою та нестабільною, російське окупаційне військо проводить ротацію та перекидає до міста нові сили і засоби. "Про зміни в оперативній обстановці будуть повідомляти офіційні ресурси бригади", — відзначають у 3-й ОШБр.

Також варто відзначити, що ворог постійно застосовує по Авдіївці КАБи, використовуючи десятки одиниць цього озброєння щодня, на відео нижче демонструється майже 40 бомб:

Щодо ситуації в Авдіївці, то станом на вечір 14 лютого дослідники з Deep State відзначали просування російського окупаційного війська на півночі і півдня міста та плани ворога максимально відрізати АКХЗ та вийти до 9-го кварталу. Противник концентрує штурмові групи там, де має успіх і накопичує живу силу у будинках у місті, що знаходяться під його контролем.

Читайте також: Якими ракетами бив ворог вночі 15 лютого і що вдалося збити