xcounter
#

Кремль формує дисбати: РФ вербує 10 тисяч зеків, тим хто виживе обіцяють повну амністію - розвідка

Зекам за участь у війні обіцяють амністію
Зекам за участь у війні обіцяють амністію
3499

РФ за лічені місяці застрибнула у суміш 30-40 років минулого сторіччя - з "воронками" по ночах та дисбатами на передовій.

Брак гарматного м'яса у РФ привів до цілком очікуваних наслідків - вербування зеків, ресурс яких у російських тюрмах вимірюється у близько півмільйона осіб.

Як повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, набір активно йде у місцях позбавлення волі у республіці Адигея, Ростові, Санкт-Петербурзі та Нижньому Новгороді.

Читайте також: ДРГ з Білорусі вже заходять в Україну: деякі зловили у Київський області - Георгій Тука

Завербованим обіцяють повну амністію після шести місяців бойових дій в незалежності від тяжкості скоєних злочинів та строку. Проходити "курс молодого бійця" зеки мають на базі "Вагнерівців" поблизу хутору Молькіно Краснодарського краю.

Загалом планується набрати 10 тисяч осіб, що в цілому відповідає чисельній кількості мотострілецької дивізії. Хоча, скоріш за все, з них будуть формувати окремі батальйони, роти чи навіть менші підрозділи. Тобто в один в один повторювати "дєди воєвалі" з "дисбатами" та ротами "штрафіників".

кулемет пк армія рф
Загородзагонам російської армії буде працювати легше ніж 80 років тому, швидкострільність кулеметів дещо збільшилась

Також для зеків передбачені спеціальні жетони, щоб відрізняти їх від звичайних рядових, а також заборона використання смартфонів - лише примітивні мобільні телефони. За інформацією розвідки такі підрозділи планують використати вже найближчим часом для дій на напрямку Ізюм - Слов’янськ - Бахмут.

Причини формування таких дисбатів лежать на поверхні: в армії РФ все менше охочих гинути. Як через природне зменшення після зустрічі з ЗСУ, так і через розвиток інстинкту самозбереження у тих, кому пощастило. У іншій ситуації могла б бути ймовірність, що такі підрозділи можуть застосовуватись для терору населення на окупованих територіях. Але російські регулярні війська у цьому питанні ніяким чином не відрізняються від усіх інших маніяків, садистів та ґвалтівників.

Також це вирішує проблему з браком місць у тюрмах, бо Кремль розгорнув на повну репресивну машину та саджає за так звану "дискредитацію армії РФ". Перший реальний строк у 7 років вже отримав муніципальний депутат Алексей Горінов (Алексей Горинов), а загалом кількість протоколів за цією статтею становить 2,5 тисячі. Причини можуть бути різними, від публікації даних щодо втрат, до слова "війна" або навіть взяття у лапки слова "спецоперація".

Алексей Горинов
Алексей Горінов у суді з плакатом "Вам ще потрібна ця війна", який намагається прикрити судовий пристав

На користь цього говорить і інша інформація від Головного управління розвідки: ФСБ РФ бере "під ковпак" всіх близьких родичів рашистів, які були ліквідовані в Україні. Тобто РФ за лічені місяці застрибнула у суміш 30-40 років минулого сторіччя. З "воронками" по ночах та дисбатами на передовій.

Читайте також: Рашисти розгорнули схему з відмивання грошей на "зомбі": ніякої фантастики, просто корупція