xcounter
#

Кораблі рашистів відійшли від Одеси, полювання Bayraktar TB2 та удари по ворогу під Києвом - найцікавіше на ранок 10 березня (відео)

Підбитий БТР-82А армії РФ
Підбитий БТР-82А армії РФ
7134

Збройні Сили України ведуть справжнє "полювання" на рашистів по всій Україні

Російські бойові кораблі, які довгий час "нависали" над Одесою відійшли до окупованого Криму. Про це повідомив речник Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

"Ескадри ЧФ перебазувались до кримського мису Тарханкут та озера Донузлав. І не простежується поки їх наміру висаджувати морський десант на наше узбережжя, знаючи, чим це для них закінчиться", - повідомив Братчук.

Читайте також: У які вразливі місця військ РФ слід бити: аналіз та пропозиції

Зазначимо, що перед війною РФ сконцентрувала у Чорному морі 11 великих десантних кораблів, шість з яких були перекинуті з Балтійського та Північного флотів.

Водночас ударно-розвідувальні Bayraktar TB2 Військово-морських сил України вже виходять на "вільне полювання". Опубліковано відео зі знищенням БМД-4 рашистів.

Зазначимо, що такі удари навіть по одиночних цілях мають вкрай потужний психологічний ефект на ворога. З регулярних радіоперехоплень розмов окупантів відомо, що у рашистів розвилась справжня "байрактарофобія".

Про це свідчить запис перехоплення розмов рашистів, які потрапили у засідку поблизу західного передмістя Києва - Броварів.

Скоріш за все, саме у цьому бою було ліквдовано командира 6-го танкового полку (Чебаркуль) 90-ої танкової дивізії Центрального військового округу полковника А.Захарова. А загалом, як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони, ударне угрупування ворога зазнало значних втрат в особовому складі та техніці.

А на іншому фланзі оборони Києва ворогу не дали продихнути українські артилеристи, які відпрацювали по ворогу поблизу Бородянки.

Загалом з 24 лютого по ранок 10 березня ворог вже зазнав наступних втрат:

Читайте також: Війна, 15-й день: інформує Генеральний штаб
ТЕГИ Війна