xcounter
#

Коли оголосять новий пакет оборонної допомоги від США: Резніков розповів про "приємні новини"

2557
Постріл з Paladin M109A6
Постріл з Paladin M109A6

Очікуємо на новий пакет оборонної допомоги від США

Очільник українського оборонного відомства Олексій Резніков під час брифінгу в Ukraine Media Center Odesa розповів, що вже сьогодні, 4 листопада, будуть оприлюднені деталі про новий черговий пакет оборонної допомоги від Сполучених Штатів Америки.

Танк Abrams
Танк Abrams, фото ілюстративне

Причому анонс нової оборонної допомоги від США вийшов доволі інтригуючим – Резніков стверджує, зокрема, таке: "Я думаю, що ми сьогодні почуємо, як Америка прокинеться проголошенням нового чергового пакету допомоги Україні зі США. Це буде за підписом президента США Байдена. Ми почуємо приємні новини. Я їх вже знаю, але почекаємо офіційних оголошень".

Читайте також: Окрім ЗРК Hawk можливо у США слід запросити ще й зняті з озброєння M163 VADS: легендарний Vulcan на шасі M113

Нагадаємо, крайній пакет оборонної допомоги від США на суму 275 млн доларів, про який було оголошено наприкінці жовтня, був спрямований на поповнення боєприпасів.

himars
Ракетна установка HIMARS, фото ілюстративне

Так, у ньому йшлося, зокрема, про постачання додаткових снарядів до HIMARS, M270 та Mars II, а також артилерійських систем.

Читайте також: Що таке касетний артилерійський снаряд DPICM: чому він потрібен ЗСУ і чому США його поки не надають