xcounter
#

Коли кількість переходить у якість: що означає 3,5 тисячі знищених одиниць автотранспорту армії РФ

5203
Коли кількість переходить у якість: що означає 3,5 тисячі знищених одиниць автотранспорту армії РФ

На Донецькому напрямку рашисти почали економити боєприпаси - у відповідь дають не більше 5 пострілів

Коли мова йде про оцінку втрат ворога доволі часто все зупиняється на кількості знищених танків, збитих літаках та живій силі. Але є ще один аспект, якому не приділяють значно менше уваги ніж він заслуговує.

Мова йде про автотранспорт армії РФ, кількість якого у рашистів з моменту вторгнення скоротилась на 3581 одиниці, з яких за останні три тижні - 387 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн. Про важливість цього параметру нагадало видання "АрміяІнформ".

Читайте також: "Хорватські" М-46 допомагають ЗСУ бити рашистів, цілять майже на 40 км (фото)

Справа в тому, що основа будь-яких дій будь-якої армії - це логістика, підвезення боєприпасів, палива та банальної їжі та води. Для розуміння, за орієнтовними розрахунками, одна батальйонна тактична група армії РФ на 3-5 днів активних бойових дій потребує понад від 50 рейсів вантажівок типу "Урал-4320".

Таким чином методичне вибиття й автотранспорту дозволяє зменшити бойовий потенціал ворога. І така кількість знищених автівок, разом із "природним" вибуттям на ремонт через активну експлуатацію, призводить до того, що ворог починає відчувати брак боєприпасів та навіть води.

"На Донецькому напрямку українські десантники відмічають, як росіяни почали економити боєприпаси - у відповідь дають не більше як 5 пострілів", - пише інформаційне агентство Міністерства оборони України.

Читайте також: 3-й армійський корпус рашистів: як мобілізація РФ у мініатюрі - як формували, готували та що з цього вийшло