xcounter
#

"Довжелезні черги по всій країні": Залужний подякував резервістам, які масово йдуть у територіальні центри комплектування

6768
"Довжелезні черги по всій країні": Залужний подякував резервістам, які масово йдуть у територіальні центри комплектування

Указ про призов резервістів в особливий період був підписаний Президентом України Володимиром Зеленським 22 лютого

Головонокомандувач Збройними Силами України генерал-лейтенант Валерій Залужний подякував резервістам оперативного резерву української армії та відзначив, що наразі вони масово йдуть до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Відповідне звернення Головнокомандувача ЗСУ було опубліковано на сторінці у Facebook. "Ці довжелезні черги по всій країні формують потік колосальної сили, який знесе орду, щойно вона перетне наші кордони", – зазначив Залужний.

Читайте також: РНБО ухвалила запровадити надзвичайний стан на всій території України

Він також відзначив, що "наша армія зразка 2022 року – не 2014-го" та запевнив, що ЗСУ мають "чіткі плани реагування на будь-які зміни в оперативній обстановці".

Збройні Сили України
З 2014 року військовослужбовці ЗСУ гідно несуть службу, захищаючи кордони України від армії РФ

Наостанок Головнокомандувач ЗСУ подякував усім військовослужбовцям, що знаходяться на передовій та "під шквальними обстрілами противника тримають позиції, дають нам час і можливість посилити і прикрити інші напрямки".

Нагадаємо, вчора, 22 лютого, Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про призов резервістів в особливий період на тлі рішення РФ про офіційне введення військ на Донбас.

Читайте також: Два літаки RC-135W та один БПЛА RQ-4A Global Hawk моніторять кордони України з РФ, Білорусією та Молдовою