xcounter
#

Bayraktar TB2 знищив ворожий "Тор": новий епізод зі Зміїного або чому ЗРК виявився безпорадним перед БПЛА

69661
Bayraktar TB2 знищив ворожий "Тор": новий епізод зі Зміїного або чому ЗРК виявився безпорадним перед БПЛА

Нові деталі роботи Bayraktar TB2 на Зміїному

Українські розвідувально-ударні безпілотники Bayraktar TB2 створили чимало проблем рашистам на Зміїному – новий епізод "Чорнобаївки на острові" публікує оперативне командування "Південь".

На відео Bayraktar TB2 знищує ЗРК "Тор" – можемо припустити, що цей епізод стався ще 1-2 травня під час "зачистки" українськими ударно-розвідувальними безпілотниками острова Зміїний.

Читайте також: Після ударів Bayraktar TB2 по Зміїному на острові залишилися "двохсоті" та "трьохсоті", РФ готує евакуацію

Водночас у відео є один цікавий момент – це, власне, дуже дивне розташування цього зенітно-ракетного комплексу. Так, наприклад, якщо ЗРК "Оса" та ЗУ-23-2, знищені Bayraktar TB2 на острові, були "на позиціях", то ЗРК "Тор" рашисти розташували впритул до будівель.

Тобто – окупанти, ймовірно, і не планували використовувати цей ЗРК, а просто намагалися його "сховати". Як версія – рашисти не могли використовувати цей ЗРК через банальну відсутність потрібної кількості палива на острові.

Читайте також: Bayraktar TB2 розгромили рашистів на Зміїному: нове відео з ударами по командному пункту та складу боєприпасів