xcounter
#

Після ударів Bayraktar TB2 по Зміїному на острові залишилися "двохсоті" та "трьохсоті", РФ готує евакуацію

52893
Після ударів Bayraktar TB2 по Зміїному на острові залишилися "двохсоті" та "трьохсоті", РФ готує евакуацію

Після влаштованої нашими Bayraktar TB2 "Чорнобаївки" на Зміїному РФ треба вивозити звідки поранених та тіла загиблих

Росія готує "рятувальну операцію" на Зміїний після ефективної роботи українських Bayraktar TB2 по об’єктах на острові.

За інформацією Defense Express, після ударів, здійснених ВМС ЗСУ по ворожих позиціях на Зміїному протягом 2-3 травня, РФ здійснює підготовку до евакуації поранених військовослужбовців та тіл загиблих з острова. Відомо, що попередньо евакуацію планують проводити морським шляхом.

Читайте також: Bayraktar TB2 розгромили рашистів на Зміїному: нове відео з ударами по командному пункту та складу боєприпасів

Ця операція, ймовірно, проходитиме під прикриттям літаків Су-30СМ зі складу 43-го авіаполку морської авіації ЧФ РФ – раніше ми повідомляли про те, що рашисти вирішили підсилити повітряний контроль над островом Зміїний і почали залучати пару винищувачів для цілодобового чергування.

Таке підсилення пояснюється також й тим, що ВМФ РФ планують використовувати острів Зміїний як розвідувальну базу і, ймовірно, як полігон для спецпризначенців, які виконуватимуть завдання на південно-західному узбережжі України.

Нагадаємо – вранці 2 травня Bayraktar TB2 відправив на дно до "Москви" два найновіших патрульних катера РФ "Раптор", попередньо знищивши на острові низку ЗРК "Стріла-10", зенітні установки та машину зв’язку.

Читайте також: Пропагандони РФ знайшли "унікальний" спосіб "збивати" українські Bayraktar TB2