xcounter
#

Bayraktar TB2 розгромили рашистів на Зміїному: нове відео з ударами по командному пункту та складу боєприпасів

19585
Bayraktar TB2 розгромили рашистів на Зміїному: нове відео з ударами по командному пункту та складу боєприпасів

Попри мрії рашистів про "знищені" Bayraktar TB2, ці БПЛА продовжують кошмарити окупантів

Оперативне командування "Південь" публікує нове відео роботи БПЛА Bayraktar TB2 по позиціях рашистів на острові Зміїному.

Так, згідно з опублікованими кадрами, ударно-розвідувальний безпілотник під час своєї "прогулянки" до острова "накрив" ще й склад боєприпасів та командний пункт окупантів.

Читайте також: На що здатні турецькі БПЛА Bayraktar TB2 і як їх використовує Україна у війні з рашистами

Коли саме було завдано цих ударів – не зазначається, однак у повідомленні від ОК "Південь" йдеться про "чергове "відвідування" ворожих позицій на Зміїному".

Нагадаємо – вчора зранку, 2 травня, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний опублікував відео зі знищенням двох патрульних катерів типу "Раптор" ВМС РФ за допомогою Bayraktar TB2.

І якщо відновити хронологію подій, які передували знищенню цих катерів, можна зробити висновок, що робота Bayraktar TB2 по ворожих катерах та острову Зміїний – це прагматично спланована операція з максимальним результатом, до якої додався ще один "пазл".

Тож, попри всі заяви російських пропагандонів РФ про знищені Bayraktar TB2, ці БПЛА продовжують кошмарити рашистів неочікуваними та ефективними ударами.

Читайте також: Bayraktar TB2 відправив на дно до "Москви" два найновіших патрульних катера РФ "Раптор" (відео)