xcounter
#

Bayraktar TB2 у небі біля Одеси зняв, як на Зміїному за 100 км знищується ЗРК "Тор" армії РФ (відео)

43407
Bayraktar TB2 у небі біля Одеси зняв, як на Зміїному за 100 км знищується ЗРК "Тор" армії РФ (відео)

Bayraktar TB2 знову змін приголомшити своїми унікальними можливостями

Чергові і дійсно приголомшливі можливості розвідувально-ударного дрона Bayraktar TB2 з'явились на відео. Як виявилось, потужності прицільно-оптичної станції БПЛА достатньо для того, щоб вести розвідку на відстані понад 100 км.

Зокрема Bayraktar TB2 зафільмував успішне знищення рашиського зенітного ракетного комплексу "Тор" на острові Зміїний, який не пережив атаку іншого Bayraktar TB2.

Читайте також: Британські високоточні ракети Brimstone вже в Україні і знищують рашистів (фото)

На відео добре видно дистанцію до об'єкта, яка складає 108 км. Тобто під час цього епізоду дрон перебував десь біля Одеси. Нагадаємо, що про цю атаку стало публічно відомо 6 травня.

Враховуючи аж такі можливості Bayraktar TB2, фактично Збройні Сили України мають дійсно унікальний інструмент для пасивної розвідки.

До цього було документально підтверджена можливість дрона вести коригування вогню артилерії на відстані близько 50 км. Принаймні саме з цієї відстані дрон працював під час одного з ударів по Чорнобаївці.

Зазначимо, що саме такі розвідувальні можливості дрона мають величезне значення, бо Bayraktar TB2 не тільки бачить цілі, але й точно визначає їх координати, які можуть у режимі он-лайн передавитись на далекобійній засоби ураження.

Читайте також: ПТРК "Корсар" вгатив по ворожій БМП на відстані понад 2 км