xcounter
#

ПТРК "Корсар" вгатив по ворожій БМП на відстані понад 2 км

44755
ПТРК "Корсар" вгатив по ворожій БМП на відстані понад 2 км

Протитанкові ракетні комплекси українського виробництва ефективно демонструють себе проти техніки рашистів

Бійці Київського спецпідрозділу "Омега" Національної гвардії України знищили ворожу БМП поблизу Великої Комишувахи. Відео з ураженням ворожої машини публікує Espreso.TV.

Ворожу машину було знищено з протитанкового ракетного комплексу "Корсар". Враховуючи час польоту ракети та її швидкість, ціль знаходилася на відстані понад 2 км від оператора ПТРК.

Читайте також: ПТРК "Корсар" знищує не тільки вертольоти: боєць 128-ї бригади розповів, проти якої техніки використовує цей комплекс

Згідно з даними сайту Oryx, загалом з початку повномасштабної війни рашистські окупаційні війська втратили під час бойових дій понад 360 БМП різних модифікацій (це втрати, підтверджені фото та відео, насправді кількість втрачених машин може бути більшою).

БМП-2Д орків, що стала трофеєм ЗСУ в районі Гуляйполя, фото з відкритих джерел
БМП-2Д орків, що стала трофеєм ЗСУ в районі Гуляйполя, фото з відкритих джерел

Разом з тим, як раніше розповідав Defense Express, рашисти біля Гуляйполя пустили в бій розконсервовану "афганську" БМП-2Д, яка вже стала трофеєм Збройних Сил України.

Читайте також: Як ПТРК Javelin та "Корсар" пліч-о-пліч кошмарять танки та БМП ворога: за лічені хвилини знищено три бронемашини