xcounter
#

Артилеристи 93-ї ОМБр знищили на ворожій позиції вантажівку з десятками протитанкових ракет (відео)

2970
Детонація боєприпасів в КамАЗі окупантів
Детонація боєприпасів в КамАЗі окупантів

Стало відомо, який саме вантаж збиралася доставити на ворожу позицію так званого 2-го армійського корпусу знищена бійцями 93 бригади вантажівка

Нагадаємо, зранку 18 червня цього року, артрозвідка 93-ї ОМБр виявила вантажівку окупантів на одній з передових позицій, що була розташована неподалік від населеного пункту Фрунзе Луганської області.

Бійці-артилеристи кількома снайперськими пострілами накрили позицію й знищили військовий КамАЗ з боєприпасами. Внаслідок обстрілу та детонації ворожих боєприпасів, розташований на укріпленому опорному пункті підрозділ бойовиків (10 осіб) був вимушений панічно тікати.

Читайте також: Точність, що вражає: воїни 93-ї бригади знищили артилерійську позицію ворога (відео)

За інсайдерською інформацію від колишнього російського "добровольця", вантажівка російських окупаційних військ з так званої 2-ї АК ЛНР намагалася відвантажити на ворожому УОП кілька десятків керованих протитанкових ракет.

"Розповіли дещо про забіг. Як я і думав, вантажівка була набита БК, тільки ПТКР понад 20. При детонації вибухнули не всі, ті що не вибухнули, розкидало навколо. Як себе поведуть після перебування в полум’ї боєприпаси ніхто перевіряти не захотів, тому була команда більшу частину гарнізону вивести до приїзду саперів. Пощастило, що ЗСУ це хоч і засікли, але не накрили людей поза укриттям", - намагається виправдати втіклих з опорного пункту російських найманців росіянин.

Війна
Російські найманці тікають з позиції після знищення вантажівки з боєприпасами

Варто додати, що це вже не перший успіх артилеристів 93 бригади. Приблизно з тиждень тому, вони успішно знищили на одній з ворожих позицій два 120-мм міномети російських окупантів.

Читайте також: Аналіз втрат бронетехніки у зоні бойових дій: нові деталі та висновки