xcounter
#
Точність, що вражає: воїни 93-ї бригади знищили артилерійську позицію ворога (відео)

Точність, що вражає: воїни 93-ї бригади знищили артилерійську позицію ворога (відео)

Холодноярці ліквідували вантажівку окупантів та два міномети
2898

18 червня ц.р. військовослужбовці 93-ї ОМБр Холодний Яр знищили вантажівку російських окупантів із боєприпасами, а напередодні на цій самій позиції було знищено два 120-мм міномети російських окупаційних військ

На відео, що оприлюднено на офіційній сторінці 93-ї ОМБр у Facebook артилеристи бригади діють злагоджено та професійно кладучи снаряди зі снайперською точністю по цілях, що виявлено та ідентифіковано артилерійською розвідкою бригади.

Зокрема, раніше цього тижня було знищено два міномети 120 калібру. Після цього в четвер, 18 червня, ц.р. була виявлена спроба противника відновити власні можливості з ведення обстрілів позицій захисників України із використанням заборонених Мінськом озброєнь.

Читайте також: Відео влучення "Нептуна" з бойовою частиною та нові деталі фінальних випробувань
93 ОМБр, Defense Express
Виявлені артрозвідкою 93-ї ОМБр 120 мм міномети на позиціях окупантів, що використовувались для обстрілів холодноярців
93 ОМБр, Defense Express
93 ОМБр, Defense Express
Виявлені 120 мм міномети противника були знищені "снайперським" артилерійським вогнем

На це воїни 93-ї ОМБр відповіли снайперським артилерійським вогнем та знищили вантажівку окупантів та артилерійські боєприпаси, що нею переміщались. Тепер ці міни та снаряди більше ніколи не полетять у бік захисників України.

93 ОМБр, Defense Express
На виявлену спробу противника відновити власні можливості з ведення обстрілів позицій захисників України із використанням заборонених Мінськом озброєнь воїни 93 ОМБр відповіли та, в результаті, знищили вантажівку окупантів та артилерійські боєприпаси, що нею переміщались

На такі рішучі дії холодноярці пішли вимушено через неодноразові обстріли, що здійснювались окупантами з цієї позиції із 120 мм мінометів, що знаходились тут всупереч Мінським домовленостями.

93 ОМБр, Defense Express

Відео, що показує знищення позицій противника, свідчить про високий рівень підготовки артилеристів 93-ї ОМБр, злагоджену роботу артилерійської аеророзвідки та артилерійських розрахунків, що відповідає рівню роботи автоматизованих розвідувально-ударних комплексів.

93 ОМБр, Defense Express
Читайте також: Димова зброя: нові піротехнічні технології для українських військових (відео)