xcounter
#

Армія РФ з "Панциря" почала гатити по житлових будинках Бєлгорода, але місцева влада говорить, що це НЛО (фото та відео)

3766
Уражений ракетою від ЗРК "Панцирь" житловий будинок у Бєлгороді
Уражений ракетою від ЗРК "Панцирь" житловий будинок у Бєлгороді

Бєлгород знову потрапив під удар зенітних ракет армії РФ

Аналоговнєтна рашиська протиповітряна оборона знову застосувала зенітні ракети для обстрілу цивільних наземних об'єктів. На цей раз - житлового будинку у Бєлгороді, РФ.

Ракета від ЗРГК "Панцирь-С1" влучила у верхній поверх багатоквартирного будинку у південному районі міста за адресою вулиця Губкина, 42г.

Читайте також: Рашисти роблять спробу створити протитанкову лінію оборони з "зубами дракона" у 20 км вглиб від лінії фронту

Цікаво, що мер російського міста Антон Іванов заявив, що на будинок впав "непізнаний об'єкт" після роботи протиповітряної оборони.

Одночасно з цим у мережі вже з'явились фото частини цього "НЛО", яке лежить поряд з житловим будинком на дитячому майданчику.

паницрь белгород

В ній без жодних складностей можливо впізнати маршовий двигун зенітної ракети від "Панцирь-С1", який має вкрай характерний вигляд.

панцирь ракета

В цій ситуації більш цікаво як саме ракета від "Панциря" взагалі могла потрапити у житловий будинок, який навіть не знаходиться на околиці міста.

Але насправді, це не перший випадок, коли армія РФ обстрілює Бєлгород, зокрема у липні вже з'являлись фото з маршовим двигуном від ракети ЗРГК "Панцирь", який прост влетів у житловий будинок.

панцирь белгород

Але тепер мова йде про влучання саме бойової частини ракети, у результаті чого будинок був пошкоджений, постраждали автівки, а довіра росіян до власної армії та аналоговнєтного ППО, скоріш за все, виключно укріпилась та досягла нових вершин.

Читайте також: ЗРК Crotale від Франції: на скільки комплексів можливо розраховувати й на що вони здатні