xcounter
#

"Антонов" вимагає від Юрія Гусєва оплатити "контрабандний" рейс Ан-74Т: польоти були систематичними (документи)

13604
Юрія Гусєва зобов'язали оплатити політ на Ан-74Т
Юрія Гусєва зобов'язали оплатити політ на Ан-74Т

Після публікації Defense Express топ-менеджмент "Укроборонпрому" має заплатити ДП "Антонов" за переліт на Ан-74Т

Керівництво "Укроборонпрому" та особисто Юрій Гусєв має заплатити ДП "Антонов" за переліт на літаку Ан-74Т, який здійснювався під виглядом сертифікаційних перевірок та тренувань льотного складу. А насправді перетворився на чартер для топ-менеджменту концерну, аби посадовці підбили підсумки роботи за перше півріччя 2021 року у Запоріжжі.

Отримані Defense Express з власних джерел документи свідчать, що ДП "Антонов" повідомив "Укроборонпром" про необхідність "пасажирів" сплатити 99,7 тис грн та виставив відповідні рахунки.

Читайте також: Польща може обігнати Україну по організації виробництва безпілотників Bayraktar TB2
Укроборонпром антонов скандал

Водночас, як стало відомо Defense Express, використання літаків ДП "Антонов" в "Укроборонпромі" для польотів країною відбувалось систематично. Наприклад, у лютому цього року керівництво "Укроборонпрому" здійснило переліт на тому ж Ан-74Т для того, щоб провести нараду керівників авіабудівних підприємств у Харкові.

Укроборонпром антонов скандал

Цікаво, що серед "авіаційних спеціалістів" опинився не тільки очільник "Укроборонпрому" Юрій Гусєв, а і його прес-секретар - Олена Голубенко. Чи буде топ-менеджмент "Укроборонпрому" платити і за цей переліт - поки під питанням.

Як і не зрозумілі причини панського відношення до літаків ДП "Антонов", які ганяють по країні за примхою посадовця. А також чому в "Укроборонпромі" не можуть використати свій люксовий автопарк, або просто придбати квиток на звичайний пасажирський літак чи потяг.

Читайте також: Макет за ціною винищувача чи навпаки: у РФ розкрили вартість демонстратора Checkmate