xcounter
#
Defense Express підбив підсумки I кварталу 2021 року
Defense Express підбив підсумки I кварталу 2021 року

​5,8 млн переглядів за I квартал 2021 року: Defense Express дякує користувачам за підтримку

496

Для Defense Express I квартал 2021 року ознаменувався новими досягненнями

Defense Express щиро дякує всім користувачам сайту, які цікавляться військовою тематикою та новинками оборонно-промислових комплексів.

За I квартал 2021 року 688 тисяч користувачів подивились 5,8 млн сторінок на нашому сайті. Такі показники для нас є важливими, бо доводять, що наші публікації є цікавими та корисними для читачів і ми рухаємось у вірному напрямі.

Defense Express I квартал 2021 року
Статистика Defense Express у I кварталі 2021 року

Також редакція сайту просить небайдужих читачів висловити свої побажання у коментарях стосовно можливих інших напрямів публікацій, які будуть також цікаві спільноті.

Це можуть бути історичні обриси щодо військової справи чи зразків техніки, довідкова інформація про озброєння, більша кількість фото чи відео, а можливо думки інших авторів-блогерів, або інші варіанти. Тому, якщо не складно, залишайте свої коментарі, які дозволять Defense Express стати ще кориснішим та цікавішим.

Також Defense Express шукає експертів-оглядачів та журналістів, які гарно розбираються та мають бажання писати про українські та закордонні армії, а також про новинки українського та закордонного ОПК. Якщо цікава така пропозиція - просимо направляти листи на адресу [email protected].