xcounter
#

​Все задля Перемоги: В Києві обговорюють проблеми війни і миру, національної і світової безпеки (Відео)

551
Все буде – Перемога / Авторка ілюстрації: Соня Морозюк
Все буде – Перемога / Авторка ілюстрації: Соня Морозюк

В четвер, 1 грудня, в день 31-ї річниці Загальнонаціонального референдуму, який підтвердив незалежність України, її територіальну цілісність і непорушність кордонів, у столиці проходить щорічний Київський Безпековий Форум

Все задля Перемоги - саме таким є головне гасло КБФ, в рамках якого відомі світові та українські політики, дипломати та експерти обговорять головні завдання оборони України та зміцнення міжнародної солідарності проти російського ворога.

Все задля Перемоги, в Києві обговорюють проблеми війни і миру, національної і світової безпеки, Defense Express
В четвер, 01 грудня, Києві обговорюють проблеми війни і миру, національної і світової безпеки

У рамках Форуму виступатимуть Президент Парламентської Асамблеї НАТО Жоель Гарріо-Майлям і Заступниця Державного секретаря США Вікторія Нуланд, Президент Європейської Ради у 2014-19 роках Дональд Туск і помічник Генерального секретаря НАТО з питань розвідки і безпеки Девід Кеттлер, чотиризіркові генерали Сполучених Штатів Девід Петреус і Веслі Кларк.

Читайте також: РФ зосереджує стратегічні бомбардувальники на двох авіабазах "Енгельс" та "Дягілєво" після розосередження - ГУР
До Форуму звертатимуться Святлана Ціхановська, Президент Координаційної Ради Білорусі, і Алла Дудаєва, дружина Президента Ічкерії Джохара Дудаєва.
Все задля Перемоги, В Києві обговорюють проблеми війни і миру, національної і світової безпеки, Defense Express

Плануються спеціальні звернення Нобелівської лауреатки миру 2022 року Олександри Матвійчук і Президента Атлантичної Ради Фредеріка Кемпа.

Відбудеться окрема посольська панель Форуму за участю Посла Великої Британії Мелінди Сіммонс, Посла Канади Лариси Ґаладзи, Посла Німеччини Анки Фельдгузен, Посла США в Україні Бріджит Брінк, Посла Франції Етьєна де Понсена, Посла Європейського Союзу і Голови Представництва ЄС в Україні Матті Маасікаса.

Українські учасники Форуму включатимуть Голову КБФ, прем’єр-міністра України 2014-2016 років Арсенія Яценюка, Заступницю Голови Верховної Ради Олену Кондратюк, Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова, Віце-прем’єр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгу Стефанішину, Міністра оборони України Олексія Резнікова, Міського голову Києва Віталія Кличка, Голову Меджлісу Кримськотатарського народу Рефата Чубарова, народного депутата України Миколу Княжицького.

Дивіться наживо:

Київський Безпековий Форум, заснований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», - головна платформа нашої держави для обговорення проблем війни і миру, національної і світової безпеки.

Читайте також: Нова зброя для ЗСУ, щоб бити рашистів на 160 км з HIMARS: коли Україна може отримати такі боєприпаси